„Kauno automobilių dienose“ – naujausi modeliai ir adrenalinas

Į Kauną sugrįžta specializuota naujų automobilių, serviso įrangos, autodetalių ir paslaugų paroda „Kauno automobilių dienos 2012“. Čia bus galima išbandyti naujausius automobilių modelius, susipažinti su elektromobilių privalumais, apžiūrėti legendinius lenktyninius automobilius.

„Parodos lankytojai galės susipažinti su šviežiausiomis automobilių naujovėmis, pasitarti su kvalifikuotais specialistais. Automobilių bandomieji važiavimai vyks specialioje „Test drive“ zonoje“, – sakė parodą organizuojančios bendrovės „Ekspozicijų centras“ generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

Naujausiomis automobilių technologijų tendencijomis bei ekologija besidomintys parodos lankytojai galės sužinoti elektra kraunamų ir varomų automobilių privalumus bei įvertinti šių transporto priemonių galimybes riedėti Lietuvos keliais.

Greičio ir adrenalino mėgėjai turės galimybę apžiūrėti legendinius labiausiai ralio ir žiedinėse trasose žiūrovų laukiamus „Lada 2105“ ir „Lada 2104“ automobilius, pabendrauti su automobilių sporto meistrais Dovilu Čiutele ir Aleksandru Dainiu.

Norintys pajausti tikrą lenktynių azartą galės tai padaryti radijo bandomis valdomų mašinėlių lenktynėse.

Paroda „Žalgirio“ arenoje vyks rugsėjo 21-22 dienomis nuo 10 iki 19 val., rugsėjo 23 dieną – nuo 10 iki 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių