„Kauno autobusuose“ – vėl permainos

„Kauno autobusai“ turi naują vadovą. Prie bendrovės vairo vėl stojo ilgametis buvęs jos generalinis direktorius Mindaugas Grigelis.

„Kauno autobusai“ turi naują vadovą. Prie bendrovės vairo vėl stojo ilgametis buvęs jos generalinis direktorius Mindaugas Grigelis.

Jis šias pareigas ėjo 14 metų, kol pernai jas teko iškeisti į „Kauno autobusų“ Administracijos ir personalo departamento vadovo kėdę.

Per paskutinius metus bendrovei iš pradžių vadovavo Naglis Simanavičius, vėliau – Kęstutis Derliūnas, kuris dabar grįžo į bendrovės technikos direktoriaus pareigas.

„Kauno autobusuose“ per paskutinius metus buvo tiek daug pokyčių, todėl jų dar daugiau kol kas tikrai neplanuoju – yra patvirtinti planai, konsultantų rekomendacijos, jais ir seksime”, – sakė M. Grigelis, generaliniu direktoriumi vėl dirbantis nuo kovo 28 d.

Nors ir nevadovaudamas bendrovei, M. Grigelis ir pastaraisiais metais dalyvavo priimant strateginius sprendimus – buvo ir tebėra jos valdybos nariu.

M. Grigelis pasakojo kvietimo tapti generaliniu direktoriumi iš valdybos sulaukęs atsistatydinus K. Derliūnui. Pastarasis tą patvirtino.

„Mano misija buvo suvaldyti „Kauno autobusų” ir „Autrolio” susijungimą, integraciją. Šią savo misiją įvykdžiau gerai ir dabar norėčiau grįžti į senąsias savo pareigas, toliau gilintis į techninius procesus, kurie leidžia vystytis įmonei”, – kalbėjo K. Derliūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VICIUNIA

VICIUNIA portretas
39 maršrutinis nestoja Petrašiunuose buvusioje Liejyklos stoteleje-atseit greitasis.Stoja Baršausko gatves sustojime Maxsima ir Petrašiunu žiede mat čia prekybos centrai.Prie liejyklos stoteles yra paštas,policija,bažnyčia,seniunija,nakvynes namai ,daug smulkiu imoniu,kuriose dirba šilainiškiai.Jiems dabar yra pasunkintas atvažiavimas ir grižimas-kam to reikia?Mano supratimu stotele reiketu p e r v a d i n t i ir 39 -to maršruto autobusas privaletu s t o t i ir imti keleivius.Juk tam jie ir yra skirti.

algis

algis portretas
Bet koks "gerietis" Derliunas, uzleido silta vieta buvusiajam. Ko issigando???

dalia

dalia portretas
Balandzio 1 pokstas
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių