Kaunietis Vilniuje buvo pagrobęs savo kūdikį

Ketvirtadienio naktį Vilniaus policija gaudė automobilį SAAB, kuriuo važiavo 8 mėnesių kūdikį pagrobęs tėvas. Patruliai buvo įspėti būti itin atsargūs, nes automobilyje, policijos žiniomis, buvo 23 metų kaunietis Simas Ž. – jau du kartus teistas už grasinimą nužudyti ir sveikatos sutrikdymą, skelbia delfi.lt.

Naktį į Lietuvą iš JAV su kūdikiu parskridusią 22 metų šiaulietę pasitiko berniuko tėvas kaunietis Simas Ž., tačiau jiems susipykus, Justiniškių gatvėje apie 0.20 val. vyras moterį jėga išlaipino iš automobilio, išmetė jos bei vaiko daiktus ir nuvažiavo.

Kūdikio paieškoms buvo sutelktos labai didelės policijos pajėgos. Grigiškių link važiavęs automobilis buvo sustabdytas, o vaikas, kuris nenukentėjo, grąžintas motinai.

Moteris savo pareiškime nurodė nenorinti, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: kūdikispagrobimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pyktis

pyktis portretas
blogas patarejas...,juk gali nukentet niekuo nekaltas vaikelis.Teveliui reiktu kreiptis psichologu pagalbos,nes veliau sveikatos problema giles.

atsiprašau

atsiprašau portretas
jei aš paprotinsiu šią mamą, ar nesuims manęs cenzoriai? Noriu pasakyti, kad tokie priepuoliai jos vyrui kartosis, o vaikas liks didelėje bėdoje, todėl ši mama privalo atitinkamai reaguoti ir bet kokiomis priemonėmis pasiekti, kad tas vadinamas tėvas nesiartintų prie vaiko.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių