Kaunietis slepia, kas peršovė jo koją

Kaune sekmadienį jaunam vyrui peršauta koja.

25-erių metų T.P. į Kauno ligoninę iš Spanguolių gatvės pristatytas sekmadienį, praneša Policijos departamentas.

Vyras į ligoninę paguldytas dėl kiauryminės šautinės žaizdos kojoje. Nukentėjusysis atsisakė paaiškinti įvykio aplinkybes.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusysis į ligoninę buvo atvežtas iš gatvės. Esą tarp jo ir praeinančių nepažįstamų jaunuolių kilo konfliktas, kuris baigėsi šūviu į koją.

Tačiau su tokiais nukentėjusiojo parodymais pareigūnai gali ir nesutikti. Nukentėjusysis yra žinomas teisėsaugai.

„Nukentėjusiojo nenoras aiškinti įvykio aplinkybių kelia pagrįstą pykti. Dėl sąmoningo nesakymo arba klaidinimo yra galimybė inicijuoti atskirą ikiteisminį tyrimą“, – dėstė Santakos policijos komisariato viršininkas Raimundas Abugelis.

Yra žinomas ne vienas atvejis, kai, pavyzdžiui, dėl išžaginimo policijai pranešusios merginos tai darė siekdamos mylimojo dėmesio.

„Pagal tai, ką nustatysime mes ir ką teigia nukentėjusysis, gali viskas apsiversti aukštyn kojomis ir pats nukentėjusysis tapti įtariamuoju“, – paaiškino R.Abugelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mindaugas

mindaugas portretas
Kaip galima atsisakyti? Tai nusikaltimo slėpimas baudžiamas BK...

Valeikis

Valeikis portretas
Išgydyti ir po to iškelti baudžiamą bylą.

Pyktis blogas patarejas

Pyktis blogas patarejas portretas
„Nukentėjusiojo nenoras aiškinti įvykio aplinkybių kelia pagrįstą pykti. Dėl sąmoningo nesakymo arba klaidinimo yra galimybė inicijuoti atskirą ikiteisminį tyrimą“, – dėstė Santakos policijos komisariato viršininkas Raimundas Abugelis. Zmogus, ko gero, nepasitiki ta teisesauga, todel ir tyli. Jei pagrindas pradeti ikiteismini tyrima bus pono policininko pyktis, tai laikas teisti tokius tyrejus pacius.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių