Kaunietė: iš nuostabos nesugebėjau policijai tinkamai padėkoti

  • Teksto dydis:

Kovo 8-osios rytą, nors ir pliaupiant lietui, Kauno apskrityje policijos pareigūnai su glėbiais tulpių stabdė automobilius, kuriuos vairavo moterys. Taip, jau tradiciškai, pareigūnai vairuotojas sveikino Tarptautinės moters dienos proga, joms dovanojo gėlių, gerą nuotaiką bei linkėjo supratingumo ir solidarumo.

Nespėjus išdalinti visų moterims skirtų gėlių, pareigūnai sulaukė nuoširdžios kaunietės padėkos:

„Laba diena,

Nuoširdžiai dėkoju moterų vardu, nes, manau, buvo ne viena, kuri buvo pasveikinta šiandien iš ryto.

Dėkoju už nuostabią nuotaiką, kurią suteikė Jūsų patruliai šiandien Šilainiuose, kadangi iš nuostabos nesugebėjau tinkamai padėkoti, nes, kaip visuomet, sustabdžius kelių policijai tuoj pat puoli ieškoti dokumentų, galvoji, ką pažeidei ir būna lengvas stresas. Kai prisistatęs pareigūnas pasveikina su Moters diena, po akimirkos skristi norisi ir tikrai aplanko puiki nuotaika, o dar į darbą iš ryto atkeliauji su tulpių puokšte ir paviešini moterų kolektyvui, kokie tie mūsų Lietuvos vyrai puikūs, o dar jie pareigūnai...

Ačiū organizatoriams už idėją, vyrams už sveikinimus, kurie nepaisant smarkaus lietaus patruliavo ir laukė pravažiuojančių moterų, kad joms ši diena suteiktų džiugesio ir dėmesio akimirką. Jūsų komanda puiki, policijos įvaizdis keičiasi, visuomenės pasitikėjimas auga. Neturiu nusistatymų prieš policijos pareigūnus, bet po tokios akcijos būsiu įpareigota visuomet nusišypsoti pareigūnui, kuris gal skirs baudą, o aš būsiu nusižengusi nustatytai tvarkai.

Gražios dienos Jums ir Jūsų patrulių komandai.

Pagarbiai,

J. Č.“


Šiame straipsnyje: policijaKovo 8gėlėsmoterys

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip

kaip portretas
Kaip įsigudrino įteikti gėlių nieko nepažeidusiom moterims? Juk stabdyti „šeip sau” NETEISĖTA

alb

alb portretas
Padėkosi tamista, kai nubaus.

asas

asas portretas
Pritariu.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių