Kauniečius sužavėjo naujasis becukris šokoladas

  • Teksto dydis:

Daugumai smaližių šokoladas yra kone svarbiausias geros nuotaikos šaltinis. Todėl po ranka nuolat turėti mėgstamiausią šokoladą – tikra laimė. Latvijoje gaminamo šokolado „Pobeda” technologai jau atrado savą technologiją, žavinčią net ir Lietuvos smaližius. 

Auksinės kokybės taisyklės

Kiekvienas šokolado vardas turi savo sėkmės formulę. Tai gali būti slaptas receptas, stropiai saugomas nuo konkurentų, specialus šokoladinių saldainių įdaras ar išskirtinis asortimentas. „Pobeda” vardas vertinamas dėl visų šių trijų savybių.

Kone svarbiausias akcentas – kokybė. „Neleisk broko į gamybą, nedaryk broko pats, radęs broką, nepraleisk jo tolyn. Tai – mūsų alfa ir omega. „Pobeda” visada naudoja tik aukščiausios kokybės natūralias žaliavas ir ingredientus. Dirbtinės ar sintetinės medžiagos mums – nesuvokiamas dalykas kalbant apie šokoladą. Mūsų šokolade nėra ir prieštaringai vertinamo palmių aliejus, kurio dažnai galima rasti kitų gamintojų šokolade ar konditerijos gaminiuose, nes taip mėginama gerinti savo produktų konsistenciją ir skonį. Mes prieš bet kokį įtartiną ingredientą, nes esame įsitikinę – skaniausias šokolodas yra tik natūralus”, – sako Andrėjus Muravjovas, UAB „Pobeda Confectionary“ bendraturtis ir Ventspilyje esančio filialo direktorių tarybos pirmininkas.

Mes prieš bet kokį įtartiną ingredientą, nes esame įsitikinę – skaniausias šokoladas yra tik natūralus.

Natūralaus saldiklio era

Klausimas, kuris kamuoja kone kiekvieną, – kaip mėgautis saldumynais ir nepriaugti svorio? Atsakymas ateina iš pačios gamtos – saldžioji stevija. Tai laiko jau patikrintas saldiklis, randamas nemažai pasaulio šalių. Jis cukrų savo saldumu lenkia iki 300 kartų bei turi gerųjų oksidantų, kurie teigiamai veikia sveikatą.

Dar vienas ypatingas bei svarbus ingredientas – inulinas. Tai – geros medžiagų apykaitos bei gražių kūno linijų sąjungininkas. Jo dėka žarnyno vidaus veikla gerėja, taip neleisdama jausti sunkumo jausmo. Taip pat yra ištirta, kad inulinas yra naudingas norint sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje.

„Pobeda” sukūrė išskirtinę seriją šokolado be cukraus. Tai kartusis, tamsusis ir pieninis šokoladas. Šiose plytelėse – 0 procentų cukraus ir 12 proc. mažiau kalorijų. Beje, moksliniais tyrimais įrodyta, kad saldžioji stevija labai efektyvi kovoje su cukriniu diabetu ir hipertonija.

Tiems, kurie mėgsta saldžiai ir visada renkasi cukrų, – tamsusis 72 proc. „Pobeda” šokoladas, sukurtas iš geriausių kakavos pupelių, tikrai turėtų palikti puikų įspūdį. Norint kiek švelnesnio, bet vistiek saldaus skanėsto – ypač vaikams patinkantys šokoladiniai saldainiai „Meškutės”, gardinti pienišku šokoladu, karamele bei traškučiais.

Pasak A. Muravjovo, labiausiai Kauno gyventojai pamėgo kartųjį šokoladą, becukrių šokoladų seriją, taip pat šokoladinius triufelius, suflė. O vaikai labiausiai mėgsta gardžiuotis spalvotais „Pobeda” žėlė saldainiais.

Nors „Pobeda” gaminių didžiuosiuose prekybos centruose dar nėra, tačiau jų galite rasti net 28 mažesnėse parduotuvėse Kaune („Čia”, „Šilas”, „Kubas” („Lupra”).

„Tiems, kurie mėgsta gaminti saldėsius patys ir dalyvauti konkursuose, verta apsilankyti socialinio tinklalapio „Facebook” paskyroje. Čia nuolat talpinami įvairūs video receptai, kurie parodo, kaip lengvai ir greitai pasigaminti tobulą desertą iš šokolado sau ir savo šeimai”, – sako A. Muravjovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kestas

kestas portretas
galetu buti gluten free,nes as alergiskas

-A

-A portretas
Saldainiai žiauriai skanūs, tik gaila, kad Senamiesčio Šile menkas pasirinkimas

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nusipirkau paragaut "Śilas" parduotuveje. Tikrai, kad geras skonis. Dabar ir kitiems rekomenduoju.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių