Kauniečių pora, kurią suvedė šiuolaikinės technologijos

Internetu susipažinę Odeta ir Tadas Vaitkevičiai neslepia, jog tradicinės šeimos modelis jiems visada buvo prie širdies. Vos prieš mėnesį susituokusi pora su kauniečiais sutiko pasidalyti savo laimės receptais.

Susipažino internetu

Išgirdę klausimą, kaip abu susipažino, tiek Kauno Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyriaus vedėja Odeta, tiek informacinių technologijų specialistas Tadas nusijuokė ir prisipažino, kad tai nėra jų mėgstamiausias klausimas. Vis dėlto istorija įdomi ir labai šiuolaikiška, todėl džiaugiamės, kad ją pavyko išgirsti.

Prieš susipažindama su Tadu, Odeta gyveno kartu su drauge. Tuomet ji vaikino neturėjo, tad kambario draugė pasiūlė į mobilųjį telefoną įsirašyti programėlę, kur gali rinktis sau antrąją pusę. Veikimo principas labai paprastas – jei žmogus nuotraukoje tau pasirodė simpatiškas, reikia spausti specialų mygtuką "Patinka". Jei abu pasirenka vienas kito nuotrauką ir paspaudžia mygtuką, programėlė parašo, jog žmonės atitiko vienas kitą ir pasiūlo pabendrauti. Kitaip tariant, tai paprasta pažinčių programėlė, kuri ir suvedė šiuos du žmones.

"Kai abu atitikome, Tadas ėmė rodyti iniciatyvą, paprašė mano feisbuko kontaktų ir pradėjome susirašinėti. Iš tiesų, aš visada buvau nusistačiusi prieš internetines pažintis ir dabar esu, bet, ko gero, tai buvo likimas", –  šypsodamasi pasakojo Odeta.

Jos vyras taip pat tikino, kad abu suvedė ir technologijos, ir, žinoma, savybės, mat po pirmo pasimatymo jis vis dažniau ėmė rašyti draugei. Tadas pasijuokė, jog malonus sutapimas buvo tai, jog tiek jam, tiek jo žmonai tai buvo pirmasis pasimatymas pasitelkus į pagalbą mobiliąją programėlę.

Nuo draugystės iki santuokos

Po pirmojo pasimatymo Odetai teko kelioms dienoms išvykti į Rygą. Tadas pasakojo, kad per tas dienas nuolat su naująja drauge susirašinėjo, nes niekaip negalėjo jos pamiršti. Vyrui paliko gilų įspūdį nuolat besišypsanti Odeta, todėl jos paleisti tikrai nenorėjo.

"Mane sužavėjo ne tik šypsena, pastebėjau, kad Odeta ne kokia vėjavaikė, tokia savotiškai rimta. Taip pat labai patiko ir pačiam sulaukti dėmesio", – prisipažino T.Vaitkevičius.

Jo žmona atskleidė, kad labiausiai patraukė Tado nuoširdumas, jo neblėstantis optimizmas bei šypsena. "Iš tikrųjų apie tai pirmą kartą susimąsčiau sužadėtinių kursuose, bažnyčioje. Tuomet tikrai supratau, kad tokių daugiau nėra ir tai tikrai mano žmogus. Mes atitikome vienas kitą, nes abu esame pozityvūs", – sakė Odeta.

Draugystės metai prabėgo labai greitai, tačiau per juos Odeta ir Tadas labai suartėjo. Sutuoktiniai pasakojo, kad jau po pusmečio sugebėjo numatyti, kas antrąją pusę gali nustebinti, kas patinka. Abu vienu balsu tvirtino, jog tvirtą draugystę padėjo megzti atviri pokalbiai įvairiomis temomis. Todėl Tadas juokavo, kad kai po metų nunešė pareiškimus tuoktis, tada suprato, kad jau niekur nepabėgs ir kad tai labai rimta. Tiesą sakant, net ir nesinorėjo niekur bėgti.

Kas yra šeima?

Po pusantrų metų trukusios draugystės pora sumainė aukso žiedus. Nors ir suvedė šiuolaikinės technologijos, tačiau tradicinės šeimos vertybės abiem labai svarbios. Tik toks šeimos modelis jiems suprantamas, tad gyventi tiesiog "susimetus" Tadui ir Odetai buvo nepriimtina.

"Visą laiką suvokiau, kad reikia susituokti. Man pavyzdžiu buvo laimingai susituokę tėvai, todėl ir aš savo mylimajai norėjau įsipareigoti", – nedvejodamas atsakė vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

44

44 portretas
Pritariu, kad šeimoje reikia kalbėtis.

ddd

ddd portretas
bet tikrai kad lemtis cia buvo. nes net paziurejus i juos abu, matosi kad tinka jie vienas kitam....

Viskas gerai

Viskas gerai portretas
Graži pora. Malonu skaityti straipsnį.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių