Kauniečių kraują kaitino „Lord Of The Dance“ šokėjai

Šokių ir muzikos šou „Lord Of The Dance“ penktadienio vakarą įsiūbavo Kauno „Žalgirio“ areną.

Žiūrovų kraują kaitino šou, kurį jau matė daugiau nei 100 milijonų žiūrovų ir kuris kasmet aplanko daugiau nei 70 pasaulio šalių.

„Lord Of The Dance“ pirmą kartą pasirodė 1996 m. ir iškart sumušė visus įmanomus rekordus – jis yra oficialiai pripažintas kaip daugiausiai pajamų uždirbęs projektas šou verslo istorijoje.

Vieno garsiausio pasaulyje airių šokių meistro Michaelo Flatley kuriamas šou šiemet pradėjo jau 17-ąjį sezoną. Naujai pastatytas daugiamilijoninio biudžeto spektaklis žiūrovus džiugina nematytomis dekoracijomis, aistringais šokiais ir klasikine airių muzika. Pasaulį pavergusį šou žiūrovai mato ne tik scenoje, bet ir gigantiškuose LED ekranuose.

„Esame labai laimingi, galėdami savo gerbėjams pristatyti visiškai naują mūsų šou, – sakė M.Flatley. – Stovinčių žiūrovų ovacijos yra pats geriausias įvertinimas mūsų šokėjams. Jie yra tikros superžvaigždės, visas jėgas atiduodančios šokiui, kuris pradėjo formuotis daugiau nei prieš 2 tūkst. metų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ieva

Ieva portretas
Labai gaila, bet nei per vieną renginį nemačiau tokios tusčios arenos.... Reginys buvo nepakartojamas (Kalbu apie KLaipėdą)

Mikis

Mikis portretas
krauja kaitino šokėjai ??? (o foto šokėjos:)) jos tai pakaitina, bet ne jie

AV

AV portretas
Renginys Kaune buvo super
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių