Kauniečiai stebisi iš tolo violetine spalva rėkiančiu namuku: su miestu tai nederinta

  • Teksto dydis:

Laisvės alėjos pradžioje, ties laiptais, vedančiais į Vytauto parką, dėmesį patraukia ryškiai violetine spalva nudažytas statinys. Kauniečiams tokia spalva kelia dviprasmius jausmus, o miesto atstovai pripažino, kad tokios pertvarkos derintos nebuvo.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietis Valentinas ir pasidalijo savo pastebėjimais apie violetinį statinį, esantį miesto centre. Vyras tikino, kad ties Vytauto parko laiptais ilgus metus stovi plytinis namukas, tačiau neseniai jį kažkas perdažė violetine spalva. Dabar objektas iš tolo atkreipia praeivių dėmesį.

„Toks violetinis namukas čia praeivius pasitinka jau gal kokį mėnesį. Atkreipia dėmesį, bet gan keistai atrodo, kad pasirinkta būtent violetinė spalva. Dauguma žino, su kokiu judėjimu tai asocijuojasi, tai gal bent jau galėjo kažkokią neutralią spalvą parinkti, nors man netrukdė ir kai pilkas buvo. O gal specialiai violetinė spalva, juk ką tik vyko Seimo rinkimai, galbūt čia taip norėta patraukti rinkėjus. Nežinau, kaip yra iš tiesų, bet keistai atrodo“, – savo mintimis pasidalijo Valentinas.

Skaitytojo nuotr.

O gal specialiai violetinė spalva, juk ką tik vyko Seimo rinkimai, galbūt čia taip norėta patraukti rinkėjus. Nežinau, kaip yra iš tiesų, bet keistai atrodo.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kam naudojamas prie Vytauto laiptų esantis plytinis objektas bei ar violetine spalva jis nudažytas miesto nurodymu, ar kažkas savavališkai tai padarė. Nekilnojamojo turto skyriaus vedėjas Donatas Valiukas patvirtino, kad pastatas priklauso Kauno miestui, tačiau su savivaldybe šio objekto dažymo klausimas derintas nebuvo.

Kalbama, kad anksčiau šiame objekte būdavo parduodami bilietai į atrakcionus, kurie veikė Vytauto parke, tačiau jau kurį laiką pastatas nėra naudojamas. D.Valiukas teigė, kad yra sprendžiamas klausimas, ką su tokiu turtu daryti, neatmetama, jog objektas gali būti parduotas aukcione arba pašalintas. Tačiau pastato likimas dar nėra aiškus.


Šiame straipsnyje: violetinis namukasnudažė namukąVytauto parkaslaiptaistebisi namuko spalvaskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
PANAŠU , KAD TAI KEDŽIO MAUZOLIEJUS .

v

v portretas
Taigi cia mianas. Išterliok kuo baisesnėm spalvom sienas ir būsi didžiausias mianininkas Kauno.

Žinovas

Žinovas portretas
Tikrai, tam namely gal prieš 30 metų dar prie TSRS pardavinėti bilietai į atrakcionus - čia juos patogu būdavo įsigyti ateinantiems iš Laisvės alėjos pusės. O tuos vartus šalia - užrakindavo nakčiai, kaip ir viršuje esančius.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių