Kauniečiai – smarvės spąstuose: po langais darbininkai pastatė biotualetą

  • Teksto dydis:

Daugiabučio namo renovacijos darbai kelia nepatogumų gretimo namo gyventojams. Kauniečiai skundžiasi, kad darbininkai po jų langais pastatė biotualetą, kuris skleidžia nemalonius kvapus.

Gyventojos skundas

Į portalo kauno.diena.lt redakciją paskambinusi ponia Birutė skundėsi, jog P.Plechavičiaus g. 17-ąjį namą renovuojantys darbininkai biotualetą pastatė po jos langais. Moteris gyvena gretimame, P.Plechavičiaus 19-ame name, pirmame aukšte, tad vasaros metu net lango negali atsidaryti – karto padvelkia smarvė.

„Jei gyvenčiau aukščiau, gal būtų nieko, o dabar smarvė eina. Žadėjo jie kas savaitę tą biotualetą valyti, bet kai pastatė, tai gal tik vieną kartą valė. Čia jau nuo pavasario tą namą renovuoja, tai nuo to laiko biotualetas po langais ir stovi. Kai tvarkė kitą namą, tai biotualetą buvo pastatę būtent prie renovuojamo namo, o dabar pastatė mums tiesiai po langais“, – problemą dėstė Birutė.

Moteris tikino, kad bandė su darbininkais pasikalbėti, bet bendro sprendimo nepavyko rasti. „Jie man pasakė, kad čia yra valstybinė žemė ir jie kur nori gali statyti. Darbininkai sakė, kad projektuotojas taip nurodė, todėl jie taip ir stato. Nėra jokios pagarbos žmogui. Žiūrėjau, kad darbai iki gruodžio dar bus vykdomi, tai kaip gyventi?“ – pridūrė kaunietė.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Žiūrėjau, kad darbai iki gruodžio dar bus vykdomi, tai kaip gyventi?

Žada dažniau valyti

Miesto savivaldybės Būsto modernizavimo, administravimo ir energetikos skyriaus specialistai portalui kauno.diena.lt nurodė, kad susisiekė su P.Plechavičiaus g. 17-ąjį namą tvarkančiais rangovais. Jie nurodė, kad biotualetas bus dažniau valomas, todėl esą ateityje neturėtų kilti problemų.

Renovaciją atliekančios bendrovės „Brosta“ direktorius ir darbų vadovas tikino, kad nori sugyventi su visais, todėl pasistengs viską sutvarkyti.

„Projektuotojai taip buvo suprojektavę, todėl pagal jų planus ir pastatėme biotualetą. Dabar buvo šiek tiek pristoję darbai, bet juos vėl atnaujiname, tad ir biotualetas bus valomas dažniau“, – kalbėjo darbus atliekančios bendrovės atstovai.


Šiame straipsnyje: Tualetasrenovacijadarbininkų tualetaspastatė tualetąbiotualetasP. Plechavičiaus g. kauniečių skundasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
Toletą išvežt, lai dergia po langais.

Vakarėlių mėgėjas

Vakarėlių mėgėjas portretas
Gerai, kad parašė namo adresą. Atvyksiu prisiuostyt nemokamai...

ogi

ogi portretas
na tai tegu skyscio ipila(spes.kvapui naikint),priklauso biotualetam pilt-taupo....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių