Kauniečiai piktinasi: be karšto vandens liko ilgiau, nei buvo skelbta

Vasarą daugiabučių gyventojai dėl centralizuoto šilumos tiekimo įrenginių hidraulinių bandymų ir planinių remonto darbų kelioms dienoms lieka be karšto vandens. Darbus atliekanti bendrovė „Kauno energija“ kauniečius informuoja, kuriuo laikotarpiu jie neturės karšto vandens. Jei darbai užsitęsia, gyventojai reiškia nepasitenkinimą.

Šią savaitę taip ir nutiko. Su portalu kauno.diena.lt susisiekusi Pramonės prospekto 57-ojo namo gyventoja teigė, kad šiame daugiabutyje gyvenantys žmonės piktinasi „Kauno energijos“ laiku neatliktais darbais.

„Mūsų namo skelbimų lentoje „Santermita“ pakabino skelbimą, kad nuo birželio 19 d. 6 val. iki birželio 21 d. 16.30 val. dėl centralizuoto šilumos tiekimo įrenginių hidraulinių bandymų ir planinių remonto darbų laikinai stabdomas karšto vandens tiekimas. Tačiau karšto vandens nebuvo ir birželio 22 d. gerokai po pietų“, – pasakojo moteris.  

Ji kreipėsi į namo bendrijos pirmininką. Jis paaiškino, kad bendrija šiuo atveju niekuo dėta, karšto vandens nėra todėl, kad „Kauno energija“ dėl darbų gausos nespėja laiku pajungti sistemų.

Penktadienį „Kauno energija“ savo interneto svetainėje jau buvo pakoregavusi darbų atlikimo datą. Skelbiama, kad Pramonės pr. 57 name planiniai remonto darbai bus atliekami nuo birželio 21 d. 14 val. iki birželio 22 d. 16 val.

„Tai, kad pakoreguota darbų pabaigos data – gerai. Bet kam keisti darbų pradžios datą – nesuprantu. Juk karšto vandens nebuvo ne nuo birželio 21-osios, o nuo birželio 19 d.“, – sakė moteris.

Šiandien apie 16.30 val. karštas vanduo Pramonės pr. 57-ame name atsirado. „Bent prieš Jonines galėsime nusiprausti“, – juokavo pašnekovė.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienakauniečiaikarštas vanduoKauno energijapramonės prospektas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Ko cia myzat kaunieciai Rokų gyvenvietė irgi priklauso Kauno miestui o mes jau šilto vandens neturime jau koke 32 metus ir nemyzam kai jūs o keliai kokie baisus ir Marijošius jokio dėmesio nekreipė jam poxui tie Rokai su jų gyventojais o juk mes jį rinkom į merus bet jis mus pamiršo telydi ji Dievas

Aleksotas

Aleksotas portretas
Nereikia žvalgytis į tolimą praeitį, reikia stengtis, kad visada viskas būtų gerai.

Tera

Tera portretas
Ruso laikais po mėnesį karšto vandens neturėjome ir nieko išgyvenome iki dabar, o čia problema didžiausia . Imk ir pasišildyk puode. Žmonės jokio vandens name neturi, o čia kelias dienas karšto. IŠPINDĖJOTE ŽMONĖS.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių