Kauniečiai atidarė pliažo sezoną

Sekmadienis Kaune buvo itin šiltas, oro temperatūra pakilo iki 22 laipsnių šilumos. Trijų mergelių tiltu į Panemunės šilą ir paplūdimį traukė būriai miestiečių. Vaizdas šiek tiek priminė Palangos tiltą vasarą.

Nemažai žmonių į gamtą išsiruošė su šunimis.  Kauniečiai į Panemunės šilą atvyko ir po vieną, ir didelėmis kompanijomis.  Vieni sportavo, kiti ilsėjosi pasitiesę paplūdimio rankšluosčius. Kai kurie saulės spindulių išsiilgę kauniečiai už Trijų mergelių tilto esančiame pliaže išsirengė.  Besikaitinančiųjų nebuvo daug.

„Dar niekada pliažo sezono nepradėjau taip anksti. Dažniausiai kaitintis prieš saulutę pradėdavau balandžio pabaigoje arba gegužės pradžioje. Šis savaitgalis – neįtikėtinai šiltas. Šeštadienį po Panemunės šilą tik pasivaikščiojau, o šiandien nutariau pasideginti“, - portalui kauno.diena.lt sakė saulės  spinduliais besidžiaugianti moteris.

Sekmadienio popietę pavaikščiojęs paplūdimiu, suskaičiavau devynis besikaitinančius vyrus ir moteris. Atsirado ir drąsuolė, nepabūgusi įbristi į Nemuną.

„Vanduo dar labai šaltas. Ilgai jame neišbūčiau“, - prisipažino ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam fufaika

tam fufaika portretas
Matyti, kad fufaikinis vatnikiukas, nes rašai - su jodais akineis...

o koks jau ten

o koks jau ten portretas
tas jos baisus amžius? 80?

Anonimas

Anonimas portretas
kazin kodel kasperavicius kone is visu pusiu apifotografavo nejauna moteri, negi jai dziaugtis saule tik palindus po krumais?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių