Kauniečiai apie R. Meilutytę: ji turbūt ir A. Sabonį populiarumu aplenks

Jaunoji plaukikė Rūta Meilutytė nepaliauja stebinti savo sportiniais sugebėjimais. Pernai laimėjusi aukso medalį Londono olimpiadoje, šiemet pelnė pasaulio moterų plaukimo čempionės titulą. Užsienio spauda vis linksniuoja jaunosios sportininkės vardą, Lietuvos žiniasklaida giria talentingąją plaukikę. Gatvėje sutikti užsieniečiai sakė, kad nežino, kas yra R. Meilutytė, o ką apie Metų kaunietę mano jos kraštiečiai?

Valdas

Domiuosiu Rūta, manau, kad ji yra liuks. Tik sporte nereikia per greitai užkelti kartelės – ten niekada negali žinoti, kas bus, gali gauti traumą ir visi laimėjimai liks paskutinėje vietoje. Bet tikiuosi, kad jai viskas bus gerai. Nemanau, kad užsienio baseinai turėjo įtakos jos pasiruošimui.

Mykolas

Klausimo, ar didžiuojuosi ja, ir būti negali! Pagarba didžiausia. Dabar ji turbūt ir Arvydą Sabonį populiarumu aplenks. Žiūrėkit, seniai sėdi, alų geria. O apie ką šneka? Apie „auksinę žuvelę“. Kitos kalbos nėra. Ji dar jauna, dar turėtų parodyti, jai gi tik šešiolika. Olimpiada sekanti irgi bus mūsų, bet po to... plaukikai gi greitai sensta.

Gabrielė

Didžiuojuosi ja, didžiuojuosi visais, kurie kažko siekia. Gaila, kad sąlygos treniruotis Lietuvoje yra pakankamai sunkios, o norint kažko pasiekti, reikia gerų sąlygų. Talentas, aišku, daug ką reiškia, bet prastos sąlygos dažniausiai lemia ne kokius rezultatus.

Eglė

R. Meilutytė man nelabai rūpi, neseku jos sportinės karjeros. Žinau apie jos laimėjimus, nes visi kalba aplinkui.

Kristina

Ji – išmani ir protinga mergina, bet ne visada su ja sutinku. Manau, kad jai galbūt nevertėjo lįsti į politiką. Tačiau tikiuosi, kad ji garsins Lietuvą.

Giedrius

Seku jos karjerą nuo tada, kai laimėjo pirmuosius apdovanojimus. Žiūrėjau, kaip laimėjo auksą pasaulio čempionate Ispanijoje. Ji labai jau daug laimėjo, bet tikiu, kad dar daugiau pasieks, nes yra aktyvi ir jauna sportininkė.

Judita

Didžiuojuosi Rūta ir tikiuosi iš jos pačių geriausių pasiekimų.

Vytautas

Rūtos karjerą šiek tiek seku iš spaudos, kartais pasižiūriu per televiziją. Sunku pasakyti, ko iš jos tikėtis, nes nelabai žinau, kas vyksta. Man atrodo, kad jai bus labai sunku išlaikyti tą lygį. Kai esi šešiolikos metų ir tiek daug pasieki, tai po to gali kristi motyvacija. Manau, tai didžiausia grėsmė. Bet medalių dar tikrai bus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oi

oi portretas
Na kas per nesamones dabar,Ruta yra savo srity populiari,Arvydas Sabonis savo srity,negalima ne vieno isskirt

felka

felka portretas
va tame ir beda su tauta,nes vienas kitam nepadet bet praspjaut.

felka

felka portretas
va tame ir beda su tauta,nes vienas kitam nepadet bet praspjaut.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių