Taikos prospekte liepsnojo daugiabutis

  • Teksto dydis:

Šeštadienį po pietų viename Kauno daugiabučių buvo kilęs gaisras.

Bendrajam pagalbos centrui apie gaisrą pranešta 14.01 val.

Pranešta, kad Taikos pr. 111 daugiabučio gyvenamojo namo 5-ame aukšte atvira liepsna dega butas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kauno ugniagesių pajėgos. Atvykę ugniagesiai pasistatė kopėčias, kad patektų į balkoną, iš kurio veržėsi liepsnos.

Kaip BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovai, gaisras nespėjo išplisti – buvo operatyviai užgesintas.

Žmonės per gaisrą nenukentėjo, daugiabučio evakuoti neprireikė.

Kauniečių filmuota medžiaga.


Šiame straipsnyje: gaisrasdaugiabutiskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

O ką gi mums siūlo TS-LKaD-istai?_1

O ką gi mums siūlo TS-LKaD-istai?_1 portretas
Tad - būk TS-LKaD-istu ir voogsi, groobsi kiek norėsi! Jei kas – tave baalne už kanoopų prilaikys partijos bendraminčiai, onyyytės kyšininkyyytės kloooonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna.__Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!!!???) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TS-LKaD! Savivaldybėje aukštas "čiiinas", sužinojęs, kad kyšininkė oona danuuutė griicienė yra TS-LKaD-istė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"!

O ką gi mums siūlo TS-LKaD-istai?_2

O ką gi mums siūlo TS-LKaD-istai?_2 portretas
Savivaldybėje aukštas "čiiinas", sužinojęs, kad kyšininkė oona danuuutė griicienė yra TS-LKaD-istė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!!! Valytoja ar virėja viską mato, - atvažiuoja teisėsauga: "pažeidimų nerasta"!!! O kaipgi, - juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių