Kaune sukčius mulkino žmones apie parduodamus automobilius

Pareigūnai prašo apsiliepti žmones, kurie galėjo nukentėti nuo šio piliečio.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Žaliakalnio policijos komisariate yra atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo. 

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad Arminas Karūža, gimęs 1982 m., internetiniuose portaluose autoplius.lt ir autogidas.lt skelbė apie parduodamus automobilius.

Skelbimuose buvo nurodyta, kad minėti automobiliai greitai bus pargabenti iš užsienio.

A.Karūža iš automobilius pageidaujančių pirkti asmenų paėmė įvairias sumas rankpinigių, tačiau per sutartą laikotarpį automobilių nepristatė ir rankpinigių neatidavė.

A.Karūža su pirkėjais nesusisiekė.

Įtariama, kad jis galėjo įvykdyti ir daugiau tokio pobūdžio nusikaltimų, todėl nukentėjusius nuo šio asmens prašome kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno m. Žaliakalnio policijos komisariatą telefonais (8 37) 30 32 88, (8 37) 30 32 74, (8 37) 30 32 60 arba 112.


Šiame straipsnyje: sukčiavimassukčius

NAUJAUSI KOMENTARAI

oho

oho portretas
Tai negi yra tokių kvailių kurie moka rankpinigius už orą? O dar sako blogai gyvenam.Neturėtų žmonės atliekamų pinigų tai bet kam jų nedalintu.

RB

RB portretas
iprasta formule- siek tiek godumo ir manymas , jog esi pats protingiausias;)

komentator

komentator portretas
NU SAKYKIT KA NORIT , BET SUGALVOJA ZMONES KAIP UZSUKT KAPEIKELES , O YRA IR BUKU ZMONIU KURIE VISKUOM TIKI ,. KOL TAIP BUS TOL IR EIS TOKIE VAT PANASUS STRAIPSNIAI :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių