Kaune rusas krečia erzinančius pokštus

Pastarąją savaitę kauniečiai mieste vis sutinka užsienietį, kuris vilkėdamas vienais apatiniais daro įvairius nepriimtinus ir net erzinančius veiksmus. Vyras užfiksuotas trikdantis eismą magistraliniame kelyje, taip pat bėgiojantis ant parduotuvės prekystalio. Paaiškėjo, kad rusas taip siekia užvaldyti interneto platybes.

Praėjusią savaitę vaizdo medžiagos platformoje „Youtube“ pradėjo plisti kauniečių užfiksuoti vaizdai, kai pusnuogis vyras magistralėje daro įtupstus. Vyras ant pečių buvo užsidėjęs didelį rastą. Pratimus jis atlikinėjo kelyje Vilnius – Kaunas – Klaipėda, beveik teis prekybos centru „Mega“.

Vyras vaidino, kad sportuoja kelio viduryje ir trukdė vairuotojams važiuoti antrąja eismo juosta. Šiame kelio ruože ir taip dažni kamščiai, tad žmogus viduryje kelio ir dar su rastu ant pečių tikrai ne vienam patampė nervus. Per vyro nešulį, automobiliai vos prasisuko. Šioje situacijoje kilo pavojus ne tik pačiam vyrui, nes autostradoje pėstiesiems vaikščioti yra draudžiama, bet taip pat ir vairuotojams, nes ant kelio buvo neeilinė kliūtis.

Kitomis dienomis kauniečiai stebėjo vyrą keliuose „Maxima“ prekybos centruose. „Akropolyje“ vyras užfiksuotas bėgantis prekių takelių, kuris įrengtas prie kasų. Tai buvo taip pat treniruotės imitacija, kuri turėjo neva perkelti į sporto salę, kur normalūs žmonės bėgioja ant bėgimo takelio. Pramonės pr. prekybos centre vyras atsispaudimus darė ant eskalatoriaus.

Keistai besielgiantis vyras taip pat pasižymėjo ir kitose magistralinių kelių atkarpose, kuomet už virvės traukė automobilius. Policijos pareigūnai jį išvijo ir iš mėsos turgaus, kur jis vaizdavo, kad negyvas gyvulys yra jo bokso kriaušė.

Vakar „Youtube“ kanale buvo paviešintas visas vaizdo klipas iš tokių pokštų, padarytų Kaune. Paaiškėjo, kad miestiečių ramybę drumstė ir kantrybės ūsus tampė JAV bei Rusijos televizijos atstovas Viktoras, kuris specializuojasi keistų vaizdo klipų kūrime. Nors vyras gyvena JAV, šiuo metu svečiuojasi Lietuvoje, o vėliau keliaus po Europą. Kaune Viktoras stengėsi pavaizduoti kovotojo Ivan Drago treniruotę. Šis personažas buvo sukurtas filmui „Rokis“.

 


Šiame straipsnyje: pokštaieismasvideokaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Mūsų policija tolerantiška užsieniečiams. Prisimenu, kai prancūzai namelį ant ratų buvo pasistatę Laisvės alėjoje. Ramiausiai sau atlikinėjo gamtinius reikalus. Ir nieko, jie nebuvo nubausti.

ir kodėl gi

ir kodėl gi portretas
tas rusas gyvena baisiosiose JAV, o ne puikiame ruskyne?

cha cha cha

cha cha cha   portretas
Puikus pasirodymas. Sulaukėm dar vieno ryškaus rusiškos kultūros nešėjo. Reikia tik džiaugtis. Kuo daugiau tokių, tuo geriau pažinsime šią mums kaimynišką tautą.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių