Kaune prasideda saugumo akcija

  • Teksto dydis:

Šiandien, nuo 16.30 val. iki 18.30 val. Kauno mieste ir rajone vyks Kauno apskrities policijos pareigūnų organizuojama akcija „Šventes pasitikime kartu: saugios ir šviesios perėjos“, prie kurios prisijungia Lietuvos policijos mokyklos kursantai bei jaunimo asociacija „Rytojaus Lietuva“.

Kauno mieste  bei Kauno rajone eančiose pavojingiausiose nereguliuojamose perėjose, Kauno apskrities policijos pareigūnas, Lietuvos policijos mokyklos kursantas bei jaunimo asociacijos atstovas ne tik dalins atšvaitus, primins atšvaito dėvėjimo taisykles bei teiks kitą informaciją saugaus eismo tema, bet ir uždegs žvakutę. Taip bus raginami tiek vairuotojai, tiek pėstieji eismo dalyviai susimąstyti apie saugų elgesį keliuose – išvengti skaudžių nelaimių ir artėjančias šventes pasitikti kartu.

Šiais metais per 11 mėn. užfiksuota 637 eismo įvykiai, kuriuose 38 asmenys žuvo, dar 771 buvo sužeisti. Pernai tuo pačiu laikotarpiu buvo užfiksuota 541 eismo įvykis, kuriame žuvo 45 asmenys, dar 606 buvo sužeisti.

Kauno apskrities policija ragina visus eismo dalyvius laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio. Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kelių policijos valdybos pareigūnus galėsite sutikti Pramonės pr., Varnių g., Žemaičių pl., Romainių g., Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnus – Sukilėlių pr., Pramonės pr., V. Krėvės pr. Kitose perėjose budės viešosios policijos atstovai. Taip pat Savanorių pr., Taikos pr., Šiaurės pr., Kovo 11-osios g., Pramonės pr., Baltų pt., Veiverių g., Kalantos g., Baltijos g., V. Krėvės pr., Panerių g., K. Baršausko g., Varnių g., Partizanų g., Žemaičių pl., Sukilėlių pr., Jonavos g., Romainių g. ir Garliavoje, Karmėlavoje, Raudondvaryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hhh

hhh portretas
Pamaciau pirma pereja, gaila pasidare, paskui antra - galvoju bl.. 2 zmones nutrenke, trecioj pamaciau dvi mergiotes su uniformom besisnekuciuojancias prie zvakiu, ketvirtoj usuota su uniforma, taiatlego, kad nieko nenukale :) Bet siaip man visada demesi ir gailesti sukelia kai pamatau prie perejos zvakes..

labai

      labai portretas
Labai reikalingos tokios akcijos tiek vaikai tiek suauge grize i namus jau aptarineja kaip zmogus is karto jau sureguoji kitaip aciu

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Valdžiažmogiai yra neverti tų didelių atlyginimų, kuriuos dabar gauna. Pagaliau tai matome, nes Prezidentės D.Grybauskaitės karingumas atneša vaisių: Mus mūsų pačių keliuose apšaudo mūsų pačių kariuomenė. Aišku, kaip ir D.Grybauskaitė, ta kariuomenė yra išlaikoma už mūsų pinigus (mūsų pačių sumokėtus mokesčius). Už tuos didžiulius švaistomus pinigus dabar mes galime sužinoti, kaip jaučiasi žvėrys medžioklės sezono metu. Gyvenimas Lietuvoje pasiekė niekur neregėto absurdo lygį. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių