Kaune – pirmoji Lietuvos automobilių ir motociklų sporto paroda

Automobilių ir motociklų sporto gerbėjai šeštadienį plūstelėjo į Kaune, LSU lengvosios atletikos manieže, duris atvėrusią parodą.

Čia sutilpo dešimtys sporto klubų ir garsių Lietuvos lenktynininkų. Automobilių ir motociklų sportui neabejingi kauniečiai ir Kauno svečiai šį savaitgalį gali ne tik pakalbinti sporto meistrus, nusifotografuoti prie juos į pergales vežančios technikos, bet ir pamatyti, kaip ji gimsta.

Nuo pat šeštadienio ryto Dovilas Čiutelė su komanda lankytojų akivaizdoje ėmė iš esmės perdarinėti standartinį automobilį „Lada“ į lenktyninį. Vėliau panašaus darbo žadėjo imtis ir Šarūnas Pladas, ketinantis parodyti, kaip serijiniam motociklui „Yamaha“ įpūsti sportinės dvasios.

Lenktynėmis gyvenantys parodos lankytojai turėjo progą pasidomėti tik žinovams suprantamomis technikos naujovėmis. Tuo metu mėgėjams bene didžiausią įspūdį paliko realius pojūčius suteikiantis lenktynių simuliatorių. Kompiuterinį žaidimą primenanti mokymo priemonė sužavėjo ne tik eilinius mirtinguosius, bet ir automobilių bei motociklų sporto pirmūnus.

„Jausmas važiuojant simuliatoriumi šiek tiek kitoks nei realia trasa, bet labai geras. Sužavėjo tai, kad jaučiasi automobilio pagreitis“, – sakė prieš parodą simuliatorių išbandyti galėjęs Lietuvos automobilių ralio čempionas Dominykas Butvilas.

Parodoje simuliatorių išbandė Joana Survilaitė, Šarūnas Pladas, Rimvydas Agurkis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
booooooring

tomas

tomas portretas
ciutele cia kieciauses

enrika navickaite

enrika navickaite portretas
oho ziaurus zegas
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių