Kaune pigs elektroniniai bilietai

Nuo kitų metų elektroninis bilietas Kaune kainuos 6 litus.

Nuo kitų metų elektroninis bilietas Kaune kainuos 6 litus.

„Mūsų tikslas – skatinti elektroninio bilieto naudojimą. Tikimės, jog tokiu būdu sumažės keleivių, perkančių vienkartinius bilietus pas vairuotojus. Nesiekiame iš to uždirbti, todėl ir mažiname kainą“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Šiuo metu autobusų ir troleibusų vairuotojais pagrįstai piktinasi, kad turi dirbti ne tik vairuotojo, bet ir kasininko darbą. Elektroninio bilieto populiarėjimas nuima dalį darbo.

Plastikinė elektroninio bilieto kortelė dabar kainuoja 8 litus. Dviem litais kaina sumažės nuo sausio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mantasas

Mantasas portretas
Jeigu čia yra žmonių, kurie ruošiasi regitros teorijos egzaminui rekomenduoju spręsti testus tinklapyje http://www.kettestai.lt . Tiems kuriems tai neaktualu tiesiog ignoruokite šį komentarą. Dėkoju :)

Vazineju

Vazineju portretas
gana daznai, vairuotojai tikrai neturi jokio vargo, jei ne lochai. Jauni tvarkosi grazu paziureti, nei minutes nereikia.O seniems tai neisgirdo,tai nesuprato, tai nepamate, bet tai nera baisu.Aisku geriau butu,jeivisi atsiskaitytu kortelemis.Pensininkams jas reiketu labiau piginti,nes tikrai jie neturi pinigeliu,o reikia i baznytele,pas daktarus.Kiek zinau kaimynai tai apsiperka cia pat ir nevazineja, nes sako tik per vasara sumoka skolas.Mat padidino minimalia alga,tai dabar visi savivaldybes nevykeliai jau krapsto is zmoniu litukus uz paslaugas.Geda tokiai tarybai, kad ji ta leidzia.

genijus

genijus  portretas
Nu gerai kortelės kaina, gal dar pakenčiama. Bet kodėl pasibaigus kortelės galiojimui reikėjo pirkt naują ir dar už visą kainą? Pirmiausią šitą nesąmonę keiskit.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių