Kaune pedofilija kaltinamas jaunuolis stos prieš teismą

Kaune pedofilija kaltinamas jaunuolis stos prieš Kauno apygardos teismą.

1990 metais gimusiam E.M. baudžiamoji byla iškelta dėl mažamečio seksualinio prievartavimo ir tvirkinimo, joje sujungti septyni 2010-2011 metais pradėti ikiteisminiai tyrimai, pranešė Kauno apskrites vyriausiasis policijos komisariatas.

E.M. buvo pateikti įtarimai dėl aštuonių nusikalstamų veikų padarymo: trys pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį dėl mažamečio asmens tvirkinimo, taip pat dėl pasikėsinimo seksualiai prievartauti mažametį asmenį, seksualinio prievartavimo, atviros vagystės.

Pasak pranešimo, kaltinamasis sulaikytas 2011 metų lapkričio 24 dieną, Kaune, Baltijos gatvėje esančio namo laiptinėje, iš karto po nusikalstamos veikos padarymo. Jam vėliau skirtas suėmimas, jis tęsiamas iki šiol.

Baudžiamasis kodeksas už E.M. inkriminuojamas veikas numato iki 13 metų nelaisvės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teisybe

Teisybe portretas
O kodel ji statyti pries teisma? Vien del to kad kazkas ji itaria? Reikia duoti jam buta su apsauga ir valstybiniu islaikymu, nepamirstant pristatyti tuos mazamecius jam jei jis pageidaus.

kadangi

kadangi portretas
tai ne usas, tai kaip mat sutvarke. Ir vaika ko gero apklause tik viena karta, kaip reikalauja istatymai. Bet D.K. galioja visai kiti istatymai - nerasyti ir nepatvirtinti istatymai. Ja reikejoapklausti penkis kartus, grazinti itariamojo pedofilija drauguzei ir galu gale padaryti taip, kad kalbetu tai, ko dedems prokurorams reikia. Juk itakingi pedofilai yra svarbiau vaiko

idomu

idomu portretas
kada bus teisiamas pedofilas , Skučienes "negiminė", kuris uoliai klupojo prie tvoros ir poteriavo, "saugojo" mergaitę nuo motinos.Kodėl tyla? O paistantiems pasakysiu - prie ko čia Ūsas? Reikia IRODYMŲ.Sie iskrypeliai pakliuvo su ikalciais ir tuo viskas pasakyta.Kai rudenį Ūsas bus reabilituotas, o nusikaltimo sumanytojai bus pasodinti į cypę - vel žviegsit?Niekam bus neįdomu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių