Kaune pareigūnai praktikavosi valdyti riaušes

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kaune buvo rengiamos pratybos, per kurias pareigūnai mokėsi suvaldyti stadione kylančias riaušes, peraugančias į masinius neramumus mieste.

Kaip nurodo Vidaus reikalų ministerija, pratybų „Tvirtas skydas 2017“ pagrindinis tikslas – ruošti Viešojo saugumo tarnybos (VST) kovinius vienetus atkuriant ir užtikrinant viešąją tvarką įvykus ypatingai situacijai sportinių renginių metu, tobulinti sąveiką tarp vidinių VST operacijų valdymo centrų bei užtikrinti VST kovinių vienetų sąveiką su kitomis vidaus reikalų statutinėmis įstaigomis bei vietos savivaldybių įstaigomis.

Pratybos vyko S.Dariaus ir S.Girėno sporto centre.

Jose kartu su VST dalyvavo Lietuvos policijos, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, Kauno miesto savivaldybės Civilinės saugos skyriaus, Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos stoties, Lietuvos šaulių sąjungos, Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo fakulteto bei S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro pajėgos – per 700 pareigūnų ir kito personalo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pas Putino subinlaižius "baimės akys didelės"

Pas Putino subinlaižius "baimės akys didelės" portretas
Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai mokėsi, viso labo, suvaldyti stadione kylančias riaušes, sukeltas sirgalių sportinių renginių metu. Pratybos vyko S.Dariaus ir S.Girėno sporto centre. Tuo tarpu, Putino subinlaižiai jau iš anksto šaukia “gelbėkit - rusus puola”. O, gal tie mažaraščiai debilai moka tik perskaityti kas parašyta, bet suprasti nesugeba?

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Na ir bailūs tie Putino subinlaižiai. Iš baimės viduriuoja nesustodami.

WW

WW portretas
Kas cia per pratybos? O gal generaline repeticija? Ziuri valdzia,kas darosi Minske ar Maskvoje ir ruosiasi? Kaip cia suprasti? Kai pamatai tokius kadrus per televizija (Minske ir kitur),kaip zmones musami,tampomi ir arestuojami,matai,kad demokratija ten ir nekvepia. Ko cia musiskiai susirupino? Kazkaip neskaniai cia atrodo. Valdzia isrinkta zmoniu ir turi tarnauti zmonems,na,ir zmones,jeigu nepatenkinti,turi teise piketuoti ar kitaip reiksti savo nepasitenkinima. Ot tai butu "grazu",jeigu musu tvarkos sergetojai naudotu tokius metodus,kokius matome per televizija.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių