Kaune – neteisėtų šaunamųjų ginklų šienapjūtė

Kauno pareigūnai savaitgalį surinko neteisėtai pardavinėjamus pneumatinius ginklus Aleksoto turgavietėje. Pirmadienį savadarbis rastas bute, esančiame Šilainiuose.

30-metis kaunietis D.O. pirmadienio pavakare atsidūrė Kauno vyriausiojo policijos komisariato areštinėje, kai jo namuose Baltų prospekte pareigūnai rado neteisėtai laikomą savadarbį, šaunamąjį ginklą. Ginklas išimtas.

Kol kas pareigūnai neatskleidžia kokiu tikslu užsuko pas vėliau sulaikytą D.O. į svečius. Apsiriboję fraze:“Vyksta ikiteisminis tyrimas“, pareigūnai nutylėjo ir tai, ar ginklas buvo išimtas turint kokios nors operatyvinės informacijos, ar buvo vykdomas kokio nors nusikaltimo tyrimas ar panašiai.

Pareigūnų duomenimis, savadarbis ginklas perduotas balistikos ekspertams. Jie atsakys į ikiteisminio tyrimo tyrėjo suformuluotus klausimus.

Kol kas Santakos  policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas tik dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eduardas

eduardas portretas
Isimtas savadarbis saunamas ginklas,pradetas tyrimas del disponavimo ginklais,saudmenimis,srogenimis ir sprogstamosiomis medziagomis. Sprogmenu ir sprogstamu medziagu neiseme bet pradejo tyrima del ju?Gal cia sprogmenys ir medziagos tai buvo parakas soviniuose?

nutyleta

nutyleta portretas
tokia nelaime,o apie ja nieko neuzsimena.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių