Kaune negavęs cepelinų V. Meladzė juokavo apie pasaulio pabaigą

Vienas populiariausių Rusijos atlikėjų Valerijus Meladzė po koncerto „Žalgirio“ arenoje vėlų trečiadienio vakarą ilsėtis į viešbutį neskubėjo. Žvaigždė iki išnaktų svečiavosi Kauno restorane „Legenda“.

Dėl garbingų svečių kitiems lankytojams restoranas buvo uždarytas, net ištuštinta automobilių stovėjimo aikštelė.

Pasak restorano savininko Gedimino Juodeikos, V. Meladzė yra pirmas žmogus, kuriam atvykstant organizatoriai nekėlė jokių reikalavimų.

„Buvome informuoti, kad pasirinktas mūsų restoranas. Žinojome, kad atvažiuos ne tik jis su kolektyvu, bet ir dvi dukterys. Klausėme, kaip pasiruošti priėmimui, gal yra kokių nors ypatingų pageidavimų, tačiau viskas buvo palikta restorano nuožiūrai“, – sakė G. Juodeika. 

„Legendoje“ V. Meladzė praleido ilgiau nei 4 valandas. „Tiek ilgai čia buvo tik Toto Cutugno ir Nikolajus Baskovas“, – pastebėjo restorano savininkas.

Svečiams buvo pagaminta įvairiausių salotų, užkandžių su ikrais, taip pat įdarytų putpelių kiaušiniais, krevetėmis.

„Rusai mėgsta ne tik nemažai, bet ir prabangiai pavalgyti“, – aiškino G. Juodeika.

Vis dėlto svečiai sugebėjo jį nustebinti.

„Pirmas klausimas buvo: ar turite cepelinų?“ – nustebęs pasakojo restorano šeimininkas. Teko svečių atsiprašyti ir prisipažinti, kad cepelinais pavaišinti negali.

Tuomet keli kolektyvo nariai išsirinko bulvinių blynų. „V. Meladzė valgė lydekos file. Vaikai kirto kepsnius. Tačiau labiausiai visiems patiko desertas – morengas su plakta grietinėle ir braškėmis“, – kalbėjo kaunietis.

Jis pasakojo, kad vakaro metu V. Meladzė ne kartą stojosi ir sakė ilgus prasmingus tostus. O užėjus kalbai apie pasaulio pabaigą, kuri prognozuojama jau gruodį, dainininkas tik numojo ranka.

„Jis sakė, kad jokios pasaulio pabaigos dar negali būti, nes yra paėmęs avansą už kelis tuo metu turėsiančius įvykti jo koncertus“, – juokėsi G. Juodeika.

V. Meladzė pasakojęs, jog savo dukroms nori parodyti kuo daugiau šalių, kad jos pažintų skirtingas  kultūras, išmoktų bendrauti. Kalbėjęs apie savo vaikystę Gruzijoje, apie tuos laikus, kai persikėlė gyventi į Maskvą.   

Labai gyrė savo vyresnįjį brolį. Visiems besėdint prie stalo, šis paskambino, klausė jaunėlio, kaip praėjo koncertas.

„O, brolis manimi rūpinasi“, – persakė V. Meladzės žodžius G. Juodeika. Būtent brolis garsiam atlikėjui ir yra parašęs visas jo dainas.

V. Meladzę restorane labai sudomino nuotraukos ant sienos.  „Ten jis atrado daug savo draugų. Labai juokėsi iš mano nuotraukos su broliais Lavrinovičiais. Aš juk jiems tik iki juosmens“, – šypsojosi restorano savininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Jau gėda, per 4 val cepelinais tikrai buvo galima pavaišint. ne tiek ten to darbo, ypač profesionalams vyrėjams

mm

mm portretas
Man tai stebūklas tas restoranas. Visu pirma, kad iškilo vidury blokinių namų. Antra kaip jis ten išsilaiko, nes toje vietoje laikosi alubariai ir kitos myžalynės. Medinė nejauki troba, kartą teko apsilankyti, tai paliko nekokį įspūdį. Kas ten lankosi?

egis

egis portretas
beskonybės legenda....
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių