Kaune kioskų žada negriauti?

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybėje rengiamas kioskų, paviljonų ir prekybai pritaikytų automobilių ar priekabų išdėstymo specialusis planas.

Kauno miesto savivaldybėje rengiamas kioskų, paviljonų ir prekybai pritaikytų automobilių ar priekabų išdėstymo specialusis planas.

"Savivaldybė neturi ketinimų ir tikslų uždaryti, nugriauti, kitaip nutraukti ar riboti kioskų, paviljonų veiklos. Siekiant nustatyti kioskų, paviljonų veiklos reglamentą, šiuo metu rengiamas Kioskų, paviljonų ir prekybai pritaikytų automobilių ar priekabų išdėstymo Kauno miesto teritorijoje specialusis planas. Jo tikslas – nustatyti aiškius kioskų, paviljonų veiklos ir plėtros kriterijus, mažosios architektūros reikalavimus", – teigė mero pavaduotojas Povilas Mačiulis.

Parengtas specialusis planas bus svarstomas su visuomene, o galutinį sprendimą priims miesto taryba. Specialųjį planą tikimasi parengti iki gruodžio.

"Šiuo metu, kol nėra specialiojo plano, naujų kioskų plėtra viešosiose vietose yra sustabdyta, o Kauno miesto savivaldybės administracija pasirašo tipines kioskų, paviljonų naudojimo viešojoje vietoje sutartis su kioskų savininkais vieniems metams. Miesto tarybai patvirtinus specialųjį planą, kioskų sutartys bus pasirašomos ilgesniam, teisės aktų nustatytam laikui", – paaiškino Licencijų ir paslaugų skyriaus vedėja Rasa Palevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
kiek jie laiko ruošia ? ko neparašėt ? pasakas pasakoja apie negriovimą ( na žodis specialiai toks parinktas kad išsisukt galėtu ) , o kokius nusikalstamus nutarimus ir įstatymus priėme ? o tie įstatymai palankūs mafijai

emilija

emilija portretas
"Kauno diena" kiosku neturi jei rasote apie neveikiancius tai nors persiskaitykite kokie jie

YA

YA portretas
O kiek neveikiančių "Kauno dienos " kioskų ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių