Kaune gyvybės langelyje paliktas kūdikis

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vidurdienį Kauno P.Mažylio gimdymo namų gyvybės langelyje paliktas kūdikis.

12.35 val. suskambėjo P.Mažylio gimdymo namų signalizacija, pranešusi, kad gyvybės langelyje yra paliktas kūdikis. Gydytojai rado maždaug dviejų mėnesių berniuką.

Kauno klinikinės ligoninės atstovas spaudai Gediminas Stanišauskas informavo, kad šalia buvo paliktas berniuko skiepų pasas bei išrašai iš ligoninės. Apie įvykį informuota Kauno apskrities policija ir vaiko teisių apsaugos specialistai.

Šiuo metu kūdikis perkeltas į Kauno klinikinės ligoninės Priėmimo skyrių. Čia tikrinama jo sveikatos būklė. Skelbiama, kad berniuką gyvybės langelyje palikę tėvai – ne kauniečiai.

G.Stanišauskas sakė, kad nuo 2009-ųjų metų šiame gyvybės langelyje buvo palikta 14 kūdikių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ačiū Dievui

Ačiū Dievui portretas
Jus gal prasišvieskit galvas, per jūsų toki smerkima po to ir atsiranda tokiu nenormaliu kurios išmeta vaikus i konteinerius ar dar kažkur. Džiaugtis reikia, kad paliko langelyje!

DEKOJU UZ DAR VIENA GYVYBE ISSAUGOTA

DEKOJU UZ DAR VIENA GYVYBE ISSAUGOTA portretas
ACIU GIMDYTOJAI,KAD MANE PALIKO GYVENTI !!!! nIEKADA NENESIOSIU PYKCIO,KAD PALIKO,VISADOS DEKOSIU UZ SUTEIKTA GYVYBE MAN IR,KAD DAVE SANSA PAZINTI SI GYVENIMA..O TOLIMESNIS MANO LIKIMAS ,KAI UZAUGSIU ,MANO RANKOSE....

O kaip jums

O kaip jums  portretas
dievobaimingieji lietuviai atrodo, kaip gali išgyventi mergina palikta buvusio mylimojo ir neturinti darbo?Kaip išgyvensi?Iš pradžių gal tuose moterų centruose o paskui?NĖRA JOKIOS ŠEIMOS POLITIKOS IR AUKLĖJIMO.Daugiau pederastais rūpinasi nei Lietuvos piliečiais ištiktais bėdos
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių