Kaune dėl smarkaus snygio pasipylė avarijos

Nuo ketvirtadienio ryto Kaune prasidėjęs snygis išpūtė automobilių avarijų skaičių. Į eismo įvykį pateko ir maršrutinis taksi automobilis. Prireikė medikų.

Nuo 9 iki 16 val. policijos pareigūnai Kaune užregistravo 8 eismo įvykius. Trijose avarijose dalyvavo po tris transporto priemones. O skaudžiausias eismo įvykis užfiksuotas Šančiuose. Prancūzų gatvėje susidūrė lengvasis ir maršrutinis taksi automobiliai. Nukentėjo taksi keleivis ir lengvojo automobilio vairuotojas. Nepatvirtintais duomenimis, vairuotojui lūžo koja.

Policijos pareigūnai nedrįsta spėti, kiek galėjo įvykti eismo įvykių, kurių dalyviai į policiją nesikreipė, tačiau pastebima, kad avarijų daugiau nei įprasta.

„Galima sakyti, kad su tokiomis vairavimo sąlygomis kauniečiai šią žiemą susiduria antrą kartą. Per pirmą išbandymą avarijų užregistravome net mažiau nei įprastą vasaros dieną, o šįkart eismo įvykių skaičius gerokai didesnis“, – stebėjosi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos viršininkas Danas Česnauskas.

Eismo sąlygos Kaune ir toliau išliks sudėtingos, nes sinoptikai nedidelį, bet nenutrūkstantį snygį pranašauja visą ateinančią naktį.

„Druskos barstymo ir sniego valymo mašinos jau grįžta. Pastovės, kol baigsis vakarinės spūstys ir po kelių valandų vėl išvažiuos į gatves. Gali būti, kad teks dirbti visą naktį“, – apie 16.30 val. sakė Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Jo teigimu, mašinos su druskos tirpalu į gatves išriedėjo 3 val. nakties, todėl apie 9 val. pradėjęs kristi sniegas prie kelio dangos nelipo. Tačiau vairavimo sąlygos nuo vasariškų gerokai skyrėsi, pasipylė avarijos.

„Gatvės nuklotos pažliugusiu sniegu, tačiau Sukilėlių, K.Petrausko, Kęstučio gatvėse apie 10 val. nemačiau nei vienos sniego valymo mašinos. Net status Parodos kalnas nuo ryto atrodė nevalytas“, – skundėsi kaunietė Milda.

„O ko norėti? Žiema gi. Gatvių valyti tikrai dar nereikia“, – buvo kitokios nuomonės vairuotoja Diana.

Mašinos su druska ir sniego valymo peiliais išriedėjo apie 11 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vairuotojai

vairuotojai portretas
issitraukit savo b...bius ir galingu myziu nutirpdykim snygi !!!

1am

1am  portretas
pabandyk gydytis ,o gal padės

Melagiui

Melagiui portretas
Tikras pakalniškis kalta žiema
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių