Kaune – dar vienas mitingas dėl Garliavos įvykių

Kauno Laisvės alėja šeštadienį pražygiavo protestuotojai, pasipiktinę gegužės 17 dienos įvykiais Garliavoje.

Žmonių eisena pajudėjo nuo šv.Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios. Protesto dalyviai ėjo nešini valstybinėmis vėliavomis, plakatais „Nelieskite Neringos“, „Laisvę mergaitei“.

Visą kelią iki Vienybės aikštės jie skandavo „Laisvę Lietuvai“, „Melui – ne“, „Lietuva, būk laiminga“.

Vėliau protestuotojai susibūrė Vienybės aikštėje, kur kalbėjo apie būtinybę reikalauti Vyriausybės atsistatydinimo, kad ši leido policininkams Klonio gatvėje naudoti smurtą ir pagelbėti antstolei jėga perduoti mergaitę motinai Laimutei Stankūnaitei. Taip pat pabrėžta, kad reikia kovoti su korupcija, reformuoti teisėsaugą.

Kaunietė Sandra sakė pati auginanti mažametę ir negalinti būti abejinga Garliavos įvykiams. „Manau, mūsų tik daugės, o entuziazmas kovoti už teisybę nemažės. Žmonės nenori taikytis su melu ir neteisybe, kokia įsvyravo dabar“, – kalbėjo jauna moteris.

Šeštadienį velionio Drąsiaus Kedžio bei jo sesers Neringos Venckienės šalininkai dar gausesnes eitynes surengė Vilniuje.

Praėjusį šeštadienį dėl gegužės 17-osios įvykių Kauno rajone, Garliavoje, surengtos nesankcionuotos eitynės Vilniuje ir Kaune. Šįkart mitingams buvo gauti leidimai.

Po to, kai dalyvaujant 240 policijos pareigūnų, mergaitė buvo jėga perduota motinai Laimutei Stankūnaitei, Generalinė prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą, kuris turėtų nustatyti, ar vykdant teismo sprendimą pareigūnai neviršijo tarnybinių įgaliojimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apgailetina

apgailetina  portretas
dauguma zmoniu gal ir gerasirdiskai ir nuosirdziai tiki,kad gelbsti kazka,bet ten pilna ir tokiu kurie labai jau nori i valdzia,teko tokiu pazinti,jie ten ir trynesi Klonio gatveje ir kalbas "ugningas"sake,bet va per mazai ta partija laimejo,kad visus prisiplakeliu i Seima paimtu,o ir 1 kadencijos neatlaike,moraliskai subyrejo,kaip kortu namelis.nors atrodo ir politikai ten jau su patirtimi atejo...."pustozvonai"

Juta

Juta portretas
O įvažiavimai į Garliavos pusę nuo Alytaus ir Marijampolės tai blokuoti skersai kelio stovinčių policijos džipų. Nuo ryto iki bent jau 14,30val. Įdomu, gal kas žinot kodėl?

demesio

demesio portretas
tas su languotais marskiniais galimai pedikas. Teko su juo dirbti. Labai įdomus hobi-kolekcionuoti mažamečių vaikų nuotraukas. Labai didelę turi kolekciją. Aš jam sakau" geriau rink mergas, o ne vaikus" Jis atsakė, kad" vaikai žymiai geriau. Jie tyri ir nesugadinti" Tai matyt klasika: " aršiausi kovotojai su pedofilija-pedofilai" Reikia mums apsivalyti nuo tokių. Todėl praneškit apie prisiplakusius prie mūsų pedofilus.
VISI KOMENTARAI 148

Galerijos

Daugiau straipsnių