Kaune duris atvėrė Seimo pirmininko V. Gedvilo biuras

Pirmadienį Kaune, Rotušės a. 29,  duris atvėrė Seimo pirmininko Vydo Gedvilo biuras, kuriame politikas priims gyventojus, norinčius pasidalyti savo rūpesčiais.

Pirmadienį Kaune, Rotušės a. 29,  duris atvėrė Seimo pirmininko Vydo Gedvilo biuras, kuriame politikas priims gyventojus, norinčius pasidalyti savo rūpesčiais.

„Be galo džiaugiuosi, kad Seimo pirmininkas savo priimamąjį atidarė būtent Kaune, nepamiršo savo kaunietiškų šaknų. Galbūt tai pirmasis žingsnis link decentralizacijos“, – šmaikštavo atidarymo ceremonijoje dalyvavęs miesto meras Andrius Kupčinskas.

Politikui jis įteikė simbolinę dovaną – Kauno miesto vėliavą.

„Iki šiol neturėjau jokių patalpų, kuriose galėčiau priimti savo rinkėjus. Dėkoju Kauno tarybai, kad atsiliepė į mano prašymą. Nuo šiol kiekvieną pirmadienį mano biuro durys bus atviros visiems“, – kalbėjo Seimo pirmininkas.

Politiko priimamasis veiks pirmadieniais nuo 14 iki 19 val. Jeigu jis pats negalės būti Kaune, miestiečius priims jo patarėjai.

Biuras įsikūrė tame pačiame pastate, kuriame šiuo metu yra Darbo partijos (leiboristų) Kauno skyriaus filialas. V. Gedvilas yra šio skyriaus vadovas.

„Patalpos buvo senos, drėgnos, plytos griuvo. Kadangi tai kultūros paveldas, patalpų remontą derinom su specialistais, stengiamės, jog viskas atrodytų autentiškai“, – užsiminė V. Gedvilas.

Patalpose gausu Kauno akcentų: miesto herbas, nuotraukos su miesto vaizdais.

Kauno miesto savivaldybės taryba šias patalpas patikėjimo teise Seimo pirmininkui perdavė birželio 11 dieną. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kogvi

Kogvi portretas
Labai gerai kad Kaune dabar bus galima susitikti su Seimo pirmininku! Žmogus, kuris tikrai rūpi rinkėjų nuomonė ir mes tikiuosim, kad Kaunas tikrai modernės ir gražės su kiekviena diena!

Tautvilas

Tautvilas portretas
Šaunu, kad ir LAIKINOJOJE SOSTINĖJE atsirado biuras tokiai svarbiai, visai tautai asmenybei kaip LR Seimo pirmininkui Vydui Gedvilui.

Pranelis

Pranelis portretas
Kaip antras žmogus valstybėje yra labai žemo lygio.Toks gali būti tik vietinės reikšmės politikas, bet ne atstovaujantis valstybei.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių