Kaune ant kapus tvarkiusių moterų užgriuvo medis

Per Visų šventųjų dieną, lapkričio 1-ąją, apie 12 val. artimųjų kapus Žemųjų Kaniūkų kapinėse Kaune aplankyti atvykę žmonės vos išvengė didelės tragedijos, praneša 15min.lt.

Ant tvarkančių antkapius ir degančių žvakutes gyventojų užvirto per pusę lūžęs šalia augęs medis. Jis sužalojo dvi moteris.

Vieną nukentėjusiąją giminaičiai skubiai išvežė į ligoninę, kitai moteriai medicininę pagalbą suteikė atskubėję greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.

Nukentėjusios šeimos neketina pamiršti šio įvykio, ypač jeigu paaiškės, kad medžiai apgadino ir paminklus.

Kapinių vedėja Birutė Janušaitytė tvirtina, kad tai - nelaimingas atsitikimas. B. Janušaitytės teigimu, medis nebuvo avarinės būklės.

Moteris nukentėjo nesmarkiai. Medis tikrai nebuvo papuvęs. Tai buvo žalias kėnis, tikrai ne avarinės būklės, kurio viena šaka per audrą jau buvo nulaužta, o kita, matyt, tik šiandien dėl to pačios priežasties nulūžo", - aiškino kapinių vedėja.


Šiame straipsnyje: KapinėsVėlinėsduobkasys

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
galbut tai kazkoks isejusiuju zenklas?

turiu

turiu portretas
problemą Panemunės kapinėse. Šalia augančios išpuvusios liepos didžiausios šakos krenta po kiekvieno stipraus vėjo, laužo gėles, perskėlė suoliuką ir paminklą. Esu parašiusi 2 prašymus Kapinių tarnybai kad nupjautų ar apgenėtų, bet visiems nesvarbu, kol ant galvos nenukrenta. Valdininkai uodegas pavizgina tik prieš rinkimus!

Cha

Cha portretas
Tai jau tikrai... "Nukentėjusios šeimos neketina pamiršti šio įvykio, ypač jeigu paaiškės, kad medžiai apgadino ir paminklus." Iš karto matyt, kas svarbiau, moterėlė ar paminklas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių