„Kas vyksta gyvai“: diskusija apie šilumos kainą ateityje

Socialinis kultūrinis projektas „Kas vyksta gyvai“ vėl susitikti kviečia aktyvius ir neabejingus savo miestui kauniečius. Praėjusį antradienį diskusija apie aukštųjų mokyklų mikroklimatą atidaryta projekto rugsėjo sesija Kauno „Ryšių kiemelyje 837“ vyks ir rugsėjo 11-ąją. Vakaro tema – „Kiek mokėsime už šilumą 2020 metais?“.

Pasak organizatorių, antroji miesto diskusijų ciklo tema neabejotinai jaudina daugumą kauniečių ir kitų miestų gyventojų.

Svarbioje diskusijoje antradienį planuoja dalyvauti Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, miesto tarybos narys Rytis Šatkauskas ir Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos vadovas Danas Arlauskas.

Rugsėjį suplanuoti dar du „Kas vyksta gyvai“ ciklo susitikimai. Kiekvieną antradienį tuo pačiu laiku – 19 val. – prasidedančių diskusijų tikslas ne dar sykį prisiminti opiausius Kaunui klausimus, bet pasiūlyti realių idėjų jiems išspręsti.


Šiame straipsnyje: šildymasRyšių kiemelis 837

NAUJAUSI KOMENTARAI

666

666 portretas
klaunų paradas . debiloidams reikia patarimų kad išsėdėtu poste , kenktu miestui ir šaliai ir gautu algą kurios neverti .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių