Kas padės išvalyti prišiukšlintą Nemuną?

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį 10 val. prie pėsčiųjų tilto ties Maironio gatve į Nemuno salą kauniečiai kviečiami susiburti į upės pakrančių švarinimo talką. Užbaigę darbus talkininkai galės nemokamai paplaukioti iki Kulautuvos ir atgal plauksiančiu pramoginiu laivu.

„Kanalas ties Nemuno sala yra labiausiai užterštas. Visi kviečiami prisidėti prie talkos. Nemune nuo Vytauto Didžiojo bažnyčios iki santakos taip pat dirbs farvaterio priežiūros laivai, kurie valys vandens zoną“, – kalbėjo Kelių ir hidrotechnikos statinių priežiūros tarnybos viršininkas Aurelijus Rimas, pabrėžęs, jog visi talkos dalyviai kviečiami pasirūpinti patogia ir šilta apranga bei avalyne.

Apie užterštas upes ties Kaunu rugpjūčio pabaigoje rašė portalas kaunodiena.lt.  Nusekęs vanduo apnuogino šiukšles Nemuno ir Neries pakrantėse, tačiau iki vasaros pabaigos miesto valdininkai nei numestų padangų, nei kitų atliekų, rodos, ten nepastebėjo. Vis dėlto po rašinio duotas nurodymas apsikuopti. 

„Vasaros pabaigoje buvo kreiptasi į Aleksoto, Panemunės, Šančių, Centro ir Vilijampolės seniūnijas, kurios organizavo šiukšlių rinkimo darbus“, – tvirtino savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia tas ptas kaip ir su parkais

cia tas ptas kaip ir su parkais portretas
miesto parkai priklauso seniunijom,bet niekas nekontroliuoja ir nepriziuri kaip seniunai su seniuniju bezdukai juos priziuri :))

debilai

debilai portretas
jau vanduo pakilo ,valyt reikejo pries 2 menesius !!!

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nejaugi nezinote kad miesto tvarkymo tarnybai vadovauja PAKALNISKIS ir viskas aisku ko mes cia stebimes.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių