Kas laimės „Metų kaunietės" rinkimus? Siūlyti liko tik dvi dienos!

Baigiantis pirmam konkurso „Metų kaunietė 2012“ etapui aiškėja, kad dalis sąraše atsidūrusių moterų – puikiai žinomos visuomenei, o kai kurių vardai girdimi bene pirmą kartą. Tačiau galima tik pasidžiaugti, kad ir paprastų žmonių darbai nelieka nepastebėti.

Paskubėkite! Jūsų pasiūlymų su trumpu kandidačių aprašymu laukiame iki trečiadienio, gruodžio 5 dienos, 18 val.

Savo kandidatę galima pasiūlyti „Metų kaunietei“ skirtame interneto puslapyje.

Į sekantį etapą pateks 30 moterų, labiausiai atitikusių konkurso kriterijus. Tai turi būti moteris, kilusi iš Kauno arba gyvenanti šiame mieste, jį garsinanti savo darbais, padedanti žmonėms, šiemet pasižymėjusi aktyvia veikla. Primename, jog 10 kandidačių deleguos „Kauno dienos“ redakcija ir 20 bus atrinkta iš jūsų jau pasiūlytų pretendenčių.

Nuo gruodžio 8 dienos skaitytojų pagalbos prireiks balsuojant už dalyves, kurios vertos finalo, o vėliau – ir nugalėtojos vardo. Tad iš pateikto 30-tuko galėsite aktyviai rinkti savo favoritę. Į konkurso finalą pateks šešios nominantės.

Šiais rinkimais itin susidomėjo vyrai, kurie taip pat išreiškė savo nuomonę. Planuojama įsteigti specialią vyrų komisiją, kuri vertins finalinį šešetuką. Komisijos sudėtis bus įvairi: verslininkai, menininkai, medikai, visuomenės veikėjai.

„Metų kaunietės” finalinis renginys vyks 2013 m. vasario 9 d. Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rinkimai

rinkimai portretas
Siulau Venskiene, nes ji "teiseja", "globeja", Seimo nare, zudiko sesuo, a.a. brolio meiluze, spekuliantu ir chamu dukte, (seno pedofilo dukte) , buvusio Garliavos vaiku viesnamio savininke, moteris sugebejusi uzpudrint smegenis 3% Lietuvos zmoniu, teisesaugai, kai kuriems zurnalistams, politikams ir valdininkams, sugebejusi sukurt tokia istorija, kad per pastaruosius 100 metu joks rasytojas nesugebejo, be skrupulu prisidejo nuzudant 4 zmones ir savo broli, metodiskai griove vaiko ir jo motinos gyvenima ir metodiskai psichologiskai 4 metus luosino vaika ir jos nieks nesugebejo sustabdyt, net i Seima ilindo, sedi ten ir viskas ka daro - vel rasineja i spauda absurda, pila pamazgas ant teiseju, iskraipydama ju zodzius ir jokios jai apkaltos neskelbiama. Ji sugebejo apgaut du policijos tyrejus ir nusipirkt is ju suklastota pazyma apie pedofilija (taigi ir sugriaut jiems karjeras ir gyvenimus), pasakiusi, kad su tuo popiergaliu tik pagasdins buvusia brolio sugyventine. Prokuratoroje ant jos daugeja baudziamuju bylu, bet prokurorai sedi sau laimingi ir dziaugias, kad ji gavo nelieciamybe, nes nezino kaip ja atsivest.:) Moterele ryskiai psichiskai nesveika, bet Seimio nariui psichine sveikata nera butinas dalykas.:) Taigi manyciau aiskiai sudesciau argumentus.

Darata

Darata portretas
Siulau ponia Venckiene - tai energinga, drasi, kovoja uz skriaudziama dukterecia istraukdama ja is pedofilu nagu, net karjera paaukojo vaiko gerovei. Reta tokiu nesumaterelejusiu ir nesavanaudziu zmoniu siame amziuje. Meilutyte gabi, darsti mergasite, garsina Lietuva, bet labai jauna - gali apsvaigti nuo didelio jai rodomo demesio ir pagarbos ir nebesiekti nieko daugiau, o beto ji dirba savo naudai, savo karjerai.

oij oij

oij oij portretas
is komentaru gali pagalvot,kad toj LT tik nevisprociai gyvena,brr....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių