Kas diriguos jaunimo politikai?

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė skelbia konkursą jaunimo reikalų koordinatoriaus pareigoms užimti. Tikimasi, kad pretendentai atitiks ne vien formalius reikalavimus valstybės tarnautojui.

"Ieškome veržlaus, energingo, kūrybiško ir savo darbą gerai išmanančio kolegos. Tai turėtų būti jaunatviškas žmogus, bet nebūtinai amžiumi, daug svarbiau – savo vidumi", – sakė naujo darbuotojo paieškas inicijavęs Kauno miesto savivaldybės administracijos Plėtros programų ir investicijų skyriaus vedėjas Tadas Metelionis.

Valstybės tarnautojo konkurse dalyvausiantiems pretendentams taikomi specialieji reikalavimai. Svarbu turėti bent vienų metų patirtį organizuojant jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų veiklą. Reikalingas socialinių mokslų studijų srities aukštasis universitetinis išsilavinimas. Be to, svarbi ir ligšiolinė patirtis rengiant Lietuvos, ES ar kitos tarptautinės paramos paraiškas ir įgyvendinant projektus jaunimo politikos srityje.

Jaunimo reikalų koordinatoriaus darbe reikia kurti naujas idėjas, inicijuoti jų įgyvendinimą ir imtis įvairių priemonių plėtojant jaunimo politiką Kaune. Nuo šio darbo neatsiejama įvairių dokumentų projektų rengimas.

"Net jeigu daugelis punktų skamba kiek biurokratiškai, šis darbas tikrai bus kupinas dinamiško veiksmo. Jo esmė – tinkamai atstovauti jaunimo interesams Kaune, įtraukti jaunus žmones į aktyvias veiklas", – akcentavo T.Metelionis.

Prašymus leisti dalyvauti konkurse, nurodytos formos gyvenimo aprašymą ir užpildytą deklaraciją apie nepriekaištingą reputaciją kandidatai turi pateikti per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą adresu www.testavimas.vtd.lt. Dokumentų laukiama iki rugpjūčio 24 d.


Šiame straipsnyje: Kauno miesto savivaldybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Taip, reikia turėti organizacinės patirties, bet svarbiausia, kad būtų IŠMINTINGAS ir DORAS. Visokie biurokratiniai privalumai - yra didelis blogis.

užriš

užriš portretas
raudoną pionierišką , prisegs komjaunimo ženkliuką ir įpareigos nepriekaištingai vykdyt vyriausybės įpareigojimus ............ skubėkit , rugpjūtis derliaus nuėmimo metas

tai

tai portretas
...Aleksoto seniūnės dukra jau nebenori diriguoti?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių