Karas keliuose: po vairuotojų kivirčo gatvė tapo nepravažiuojama

  • Teksto dydis:

Pirmadienį portalo kauno.diena.lt skaitytojas užfiksavo kuriozišką situaciją – priešpriešais važiavusių automobilių vairuotojos neišsiteko gatvėje, o viena jų palikusi transporto priemonę pasišalino pėsčiomis.

Į redakciją kreipęsis vyras pasakojo, kad tapo šio Kaune, J. Žemgulio g., netoli buvusios Kauno staklių gamyklos, nutikusio įvykio liudininku.

"Šioje vietoje važiavau apie 13 val., tačiau kelionę kaip reikiant apkartino įsiplieskęs dviejų vairuotojų konfliktas", – dėstė skaitytojas.

Pasak jo, "Honda" ir "Volkswagen" lengvųjų automobilių vairuotojos, prasilenkdamos ne itin plačioje gatvėje, susikivirčijo, sustojo priešpriešais ir taip sustabdė iš paskos važiuojančių transporto priemonių eismą.

"Važiavau paskui "Volkswagen", kai turėjau staigiai sustoti, tačiau tik vėliau supratau, kas vyksta", – nuostabos neslėpė vyras.

Toliau situacija tapo dar kurioziškesnė: "Volkswagen" vairuotoja, pamosikavusi rankomis, tiesiog išlipo iš automobilio ir paliko jį stovėti važiuojamoje gatvės dalyje. 

"Pastovėjęs keletą minučių supratau, kad pravažiuoti bus neįmanoma, todėl turėjau apsisukti. Kiti eismo dalyviai pasielgė taip pat", – situacijos pabaigą dėstė skaitytojas, kuris nori perspėti šiuo maršrutu ketinančius važiuoti vairuotojus.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė patvirtino, kad pranešimas apie šį įvykį buvo gautas 13.37 val. Pasak jos, transporto priemonė nuo važiuojamosios dalies buvo greitai pašalinta.


Šiame straipsnyje: karas keliuosekivirčasvairuotojų kivirčasnepravažiuojama gatvėskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodel?

Kodel? portretas
Kodel sitokiu neadvakaciu neskelbiamos pavardes? Juk viur raso;viesumas drausmina.Kodel slepiama?

AS

AS portretas
Matyt buvo padauginusi kazkokiu kvaisalu ir pabego;Juk vyrai ne syki rode,kad sitaip elgiasi.

,,Pasimatymo,, kaimyne

,,Pasimatymo,, kaimyne portretas
Laukiam dar vienos nelaimes, Kaune, Kreves pr prie IKI pard(buves Pasimatymas) nuo praeitos savaites neveikia sviesoforas. Ir pro veikianti lekia nesustodami, tai tuoj skaitysime, kad kazkas negyvas. Niekam neidomu.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių