Kapinės gąsdina Rokų gyventojus

Į šiais metais galinčias pradėti veikti Vainatrakio kapines eismas eis pagrindinėmis Rokų gatvėmis. Laidojimo procesijų pabūgę gyventojai šaukiasi pagalbos.

„Rokų gatvės dideliam eismui nėra pritaikytos: jos yra siauros, trūksta šaligatvių. Gyventojai patirs daug nepatogumų“, – sakė Kauno Rokų bendruomenės centro vadovas Kastytis Kuzmickas.

Vainatrakio kapinės bus pagrindinėmis kapinėmis, kuriose ketinama laidoti Kauno miesto gyventojus. Rokų gyventojai prašo į kapines važiuoti kitu kelius. Su prašymu žmonės kreipėsi ne tik į Kauno miesto ir rajono vadovus, bet ir į šalies premjerą bei susisiekimo ministrą.

Kauno savivaldybė Rokų gyventojams neprieštarauja, tačiau pastebi, kad uždrausti laidojimo procesijų eismo negalima, o kitas kelias į kapines yra ilgesnis. Be to, dalis jo yra neasfaltuota. Žvyrkelis yra Kauno rajono savivaldybės ribose.


Šiame straipsnyje: Vainatrakio kapinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu nu

nu nu portretas
Tai jo, kam mirusiuosius vežt į kapines, tegul laidoja kur patvoriuose. Apšakalėjo visuomenė, Tai šakų negalima smulkint, tai į kapus žmones vežt uždraus, ai vardink ir vardink. Įdomu pro kur norėtų būt vežamas šio reikalo inicijatorius, kai nukratys kinkas?

galiu paguosti

galiu paguosti portretas
Petrašiūnų kapinėse baigėsi vietos laidojimui , ir baigėsi procesijos . o kiek užtruks Vainatrakyje nežinau ,bet jeigu tokiais tempais savižudžiai ir žudikai....................................................................................................................................

sutinku

sutinku portretas
su pirmu komentaru.. ko tik neprisigalvoja zmones is bedarbystes
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių