Kam vėl bus įteikti Gerumo kristalai?

  • Teksto dydis:

Reikšmingus ir neatlygintinus darbus Kaunui ir Lietuvai dovanojantiems kauniečiams kitų metų pradžioje bus įteikti Gerumo kristalai. Iki gruodžio 9 dienos nevyriausybinės organizacijos ir kauniečiai kviečiami siūlyti asmenis, kurie nusipelnė būti įvertinti tik kartą gyvenime teikiamu apdovanojimu.

„Pamąstykite ir parašykite apie asmenis, kuriančius gėrį ir dalijančius jį visiems, atlikusius gerus, gražius darbus, spindinčius kilnumu, sąžiningumu“, - siūlyti kandidatus kvietė Kauno miesto savivaldybės Apdovanojimų tarybos pirmininkas Benjaminas Želvys.

Pristatymuose apdovanoti Gerumo kristalu turi būti nurodomi humaniški, reikšmingi, neatlygintini kandidato darbai Kaunui ir Lietuvai. Taip pat turi būti pateikta asmens dokumento kopija. Apdovanojimui negali būti siūlomi politikai ir savivaldybės administracijos darbuotojai.

Paraišką reikia pristatyti į Kauno miesto savivaldybės priimamąjį (Laisvės al. 96).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Seniūnaitis

Seniūnaitis portretas
Labai norisi,kad šis gerumo kristalas tiktai atitektų tiems žmonėms, kurie dirba neatlyginitinai, aukodami savo laiką,sveikatą ir net savo finanasus. Juk turbūt ne visi dar žino,kad Kaune yra išrinkti seniūnaičiai, kurie iki šiol sąčžiningai atlieka savo pareigas,padeda gyventojams, spręsti būten tokius eilinius klausimus kaip automobilų statymas kiemuose, medžių genėjimas,tvarkos palaikymas kiemuose ir t.t. Juk šį darbą turi atlikti seniūnijos, o gyventojai kreipiasi į seniūnaičius negaledami sulaukti pagalbos. Todėl šie kristalai tam ir teikiami, kad žmonės žinotų, jok visuomeninis darbas turi būti įvertintas.

Benjaminams remontininkams

Benjaminams remontininkams portretas
geriau tiktu senosios "gerumo" plytos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių