Kalniečių parke už 50 tūkst. litų įrengta žaidimų aikštelė

Kalniečių parke mėgstantys pažaisti mažieji kauniečiai nuo šiol galės linksmai leisti laiką naujoje žaidimų aikštelėje.

Įvairaus sudėtingumo karstyklės, čiuožyklos ir perėjimai neleis nuobodžiauti nei mažesniems, nei vyresniems vaikams. Vaikus prižiūrintys tėveliai ar seneliai galės prisėsti ant aikštelėje įrengtų suoliukų. Aikštelėje planuojama pastatyti šiukšliadėžes.

Ši vaikų žaidimų aikštelė įrengta už Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Vietos bendruomenių savivaldos programai skirtas lėšas. Eigulių seniūnijai šiemet buvo skirta beveik 108 tūkst. litų suma. Sprendimą Kalniečių parke įrengti aikštelę vaikams priėmė Vietos bendruomenės taryba, pranešė savivaldybė.

„Naujai vaikų žaidimų aikštelei buvo skirta apie 50 tūkstančių litų. Už likusius pinigus taisėme daugiabučių namų kiemuose įrengtus žaidimų įrenginius, Kalniečių parko treniruoklius, aplink juos paklojome daugiau dangos", – pasakojo Eigulių seniūnas Ovidijus Adomaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
idomu kiek kainuoja apsauga siu parku ,kai du automobiliai stovi ir naudojasi ijungtus sildutuvus is elektros tinklo

janė

janė portretas
buvo išdalintos lėšos ir kitoms seniūnijoms. Dainavoss seniūnija taip pat gavo tiek pat lėšų, bet nieko prie namų vaikams neįrengė. O tos lėšos buvo skirtos vaikų sportui, sveikatingumui stiprinti, vaikų užimtumui.

mamam

mamam portretas
Už aikštelę Ačiū, bet juk buvo vietos ir kitur jas pastatyti, nes šitoje vietoje nuo pat ankstyvo pavasario iki maždaug vidurio vasaros didokas "ežeriukas" laikosi.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių