Kalniečių parke nutrijos paliktos ant ledo

Kalniečių parko tvenkinį Kaune jau padengė ledas, o ant jo trypinėja nutrijų jaunikliai. Jie murkdosi dar likusioje vandens properšoje, vaišinasi aplinkinių gyventojų atneštomis morkomis, obuoliais, tačiau net neįtaria, kokios aistros verda dėl jų likimo.

Prabėgo ne viena savaitė, kai iš nežinia kur atsiradusi nutrijų šeimynėlė pastebėta prie tvenkinio. Apie tai ne kartą buvo rašyta „Kauno dienoje“, net per televiziją rodyta, surasti žmonės, kurie mielai apgyvendintų nutrijas savo sodybose. Bet dabar paaiškėjo, kad yra šių gyvūnų šeimininkas, kuris nori jas susigrąžinti.

Viliamasi, kad iki didžiųjų šalčių bendromis kauniečių, nutrijų šeimininko, gyvūnų globėjų, policijos ir Kauno miesto veterinarijos tarnybos pastangomis vis tik pavyks nutrijas sugaudyti ir įkurdinti juos tinkamoje žiemoti vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Visi seniai kalba , kad tas šeimininkas nėščią nutriją išmetė. Gyvena kažkur netoli Kalniečių poliklinikos. Bausti tokius reikia.

Įdomu

Įdomu portretas
ką veikia brakonieriai...

apie

apie portretas
nutrijas,tai siltu krastu gyventojos,nesugeba kaip bebrai orentuotis po ledu,greiciausiai jos zus...humaniskiau butu jas suvalgyti...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių