Kaip Pelenė virto Princese

Vėlyvą praėjusių metų rudenį Palemone, prie šiukšlių konteinerių, kažkas išmetė gražaus margumo jauną katytę su keturiais mažais kačiukais.

Kadangi kasdien matydavau tuos nelaimėlius, tai vis atnešdavau keturkojų šeimynėlei maisto. Tačiau netrukus vieną patiklų kačiuką suvažinėjo kažkokia mašina, kitą radau negyvą, o kiti du dingo.

Artėjant žiemai sustiprėjo suvokimas, kad neįpratusi prie benamių gyvenimo katė čia, prie konteinerių, tikrai nesulauks pavasario. Todėl nusprendžiau kreiptis pagalbos į vienus gyvūnų globos namus ir greitai jos sulaukiau – leido atvežti nelaimėlę ir apgyvendino ją erdviame voljere.

Dėkoju šiai prieglaudai už pagalbą, už savanoriškai juose dirbančių žmonių nuoširdumą, atidumą, rūpestingumą, nes mano atvežta katė čia labai išgražėjo, buvo paskiepyta nuo įvairių ligų, sterilizuota. Žodžiu, buvusi Pelenė virto tikra Princese.

Labai norėčiau, kad šią trijų spalvų keturkoję gan ilgo plauko gražuolę kas nors pasiimtų į savo namus. Jei nusprendėte tapti jos šeimininke ar šeimininku, skambinkite man tel. 8 689 09 444. Katytę aš atsivešiu iš prieglaudos į namus Kaune, kur anksčiau jos laikyti negalėjau, nes dvi mano senbuvės katės nepripažino naujokės ir ją skriaudė.


Ir jūs galite mums pranešti naujieną. Laukiame jūsų skambučių arba laiškų adresu portalas@kaunodiena.lt.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienakatė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Taip putplasčio dėžė gera išeitis yra laukinėm sterilizuotom katėm,bet deja bejausmiai dar ir smaginasi jas niokodami.Šeštadienį Neveronyse vyko švarinimosi akcija,su kastuvu suniokojo 6 putplasčio dėžes,kurios buvo vienintelė pastogė 14 išsterilizuotų kačių.Dėžės buvo sustatytos atokiau nuo gyvenamo namo po krūmais.Dar viena iškalbinga detalė akcijai vadovavo vienos Kauno m.švietimo įstaigos pedagogė.Su tokios moralės pedagogais,dėstančiais gamtos mokslus,tikrai išauginsim "gerą"jaunąją kartą.

būtų peržiemojus

būtų peržiemojus portretas
jei žmonės nebūtų bejausmiai.Tereik pastatyt dėžę iš putoplasto,įdėt šieno,o angą pridengt medžiagos skiautele.

Vika

Vika portretas
Blogai besielgiantys-užtraukia prakeiksmą saviems ankščiau ar vėliau juos aplanko bausmė,kančia....paskui stebisi,kodėl mes tokie nelaimingi ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių