Kaimynų ant kojų sukelta policija bute rado leisgyvę moterį

Kaune esančios A. ir J.Gravrogkų gatvės gyventojų nerimas dėl prapuolusios kaimynės pasitvirtino. Žmonių nerimą, kad jau kelias dienas nemato moters, sustiprino iš jos buto ėmęs sklisti nemalonus kvapas.

Trečiadienio pavakarę jie kreipėsi į policiją. Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnams niekas neatidarė nurodyto buto durų.

Kaip pasakojo Dainavos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Šarūnas Martinkėnas, pareigūnai, įvertinę aplinkybes įtarė, kad bute gali būti asmuo, kuriam reikalinga neatidėliotina pagalba. Į butą padėjo patekti ugniagesiai. kurie išlaužė trečiame aukšte esančio buto balkono duris.

Patekus į namus, juose rasta leisgyvė, galimai miokardo infarkto ištikta buto savininkė S. S., gimusi 1941 metais. Moteris gulėjo ant grindų prie sofos, negalėjo judėti, nekalbėjo, tačiau stebėjo aplinką atsimerkusi. Skubiai iškviesti medikai, moteris išsivežta į gydymo įstaigą.

Patikrinus butą paaiškėjo, kad jis buvo užrakintas iš vidaus, namuose buvo tvarka, ant moters kūno smurto žymių nesimatė.

Š.Martinkėnas teigė, kad dėl kaimynų sunerimusių gyventojų skambučių sulaukiama gana dažnai – po vieną-du per savaitę. „Pasitvirtina kas antras pranešimas. Dažniausiai patvirtinamos blogiausios prognozės“, – apgailestavo skyriaus viršininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rrr

rrr portretas
saunuoliai kaimynai.

X

X portretas
Tai gerai,kad tie kaimynai sugalvojo pasakyti,kad neva kvapas sklinda.

....

.... portretas
Ačiū kaimynams. Moteriai sveikatos. O gyventojus užjauciu dėl gatves pavadinimo.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių