K. Kerbedis sugrįžimą į didžiąją sceną pradeda nuo Kauno

Kelerius metus tylėjęs Lietuvos scenos grandas Kastytis Kerbedis grįžta į didžiąsias koncertų sales ir pirmuosius du savo koncertus gruodžio 6 ir gruodžio 8 dienomis surengs Kauno klube-restorane „Combo“.

Pasak paties K. Kerbedžio, jis savo ištikimiausiems gerbėjams ruošia ne vieną staigmeną.

„Atėjusi į mano koncertus publika žino, kad gaus milžinišką dozę gyvo, stipraus vokalo, kuris veržiasi iš pačių širdies gelmių. Tačiau šį kartą juos nustebinsiu ir naujais, dar niekur negirdėtais kūriniais. Šlagerių mėgėjai taip pat nenusivils, kadangi pažadu, jog šiuose koncertuose išgirsite ir savo mėgstamiausius, geriausiai pažįstamus mano kūrinius“, – žada popscenos žvaigždė.

Šiuo metu studijoje intensyviai plušantis K. Kerbedis ruošia septynis naujus kūrinius. „Šie septyni kūriniai – tai naujo etapo pradžia. Naujus kūrinius išleisiu po šešerių metų pertraukos!“ – sakė dainininkas.

Scenoje atlikėjui, be jo komandos muzikantų, talkins saksofono virtuozas ir profesionalių šokėjų komanda.

„Šie du koncertai laikinojoje sostinėje bus tarsi apšilimas, pasiruošimas grandioziniam jubiliejiniam K. Kerbedžio koncertiniam turui per didžiąsias Lietuvos koncertų sales. Jubiliejinis atlikėjo koncertinis turas, skirtas atlikėjo 50-mečiui, vyks jau kitais metais. Planuojama, jog pirmieji koncertai prasidės dar pavasarį“, – pasakojo „Combo concert“ direktorius Arūnas Eitutis.

Vieno stipriausių vokalų Lietuvoje savininkas išgarsėjo 9-ojo dešimtmečio pabaigoje, kai 1988 m. prestižiniame Jūrmalos festivalyje tapo pirmuoju dainininku iš Lietuvos, pelniusiu laureato vardą ir namo parvežusiu trečiąją vietą.

Bilietus į K. Kerbedžio koncertus platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
o is kur jis grysta kiek zinau jis visad dainavo

Rolka

Rolka portretas
Perku bilieta.

praeivis

praeivis portretas
kada Kastytis prades skolas atidavyneti?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių