Judrioje sankryžoje chaosą sukėlė neveikiantys šviesoforai

Ketvirtadienį vienoje svarbiausių ir judriausių Kauno sankryžų, kurioje kertasi Savanorių ir Taikos prospektai, kilo sąmyšis dėl neveikiančių šviesoforų.

„Kiek laiko neveikia šviesoforai, net neįsivaizduoju. Pati kamštyje stovėjau 20 minučių. Tokia judri sankryža, ir nė vieno policininko, kuris padėtų reguliuoti eismą", – portalui kaunodiena.lt perpiet paskambinusi skundėsi kaunietė Danguolė.

Miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras informavo, kad šviesoforai išsijungė dingus elektros energijai.

„Kiek man žinoma, bendrovė „Lesto“ nutraukė elektros tiekimą dėl pastotės remonto darbų“, – sakė P. Keras.

Jis apgailestavo, kad iš anksto nebuvo perspėta dėl nutraukto elektros tiekimo.

„Ateityje prašysime, kad bendrovės atstovai mus operatyviau informuotų apie savo darbus“, – teigė valdininkas.

P. Keras sakė, kad neveikė ir netoli esantys šviesoforai prie prekybos centro „Maxima“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius teigia, kad, gavę informaciją apie neveikiančius šviesoforus, reguliuoti eismą buvo išsiųsti policijos patruliai.

„Šiuo metu šviesoforai jau veikia“, – tikino policijos atstovas.

Sankryžoje šviesoforai neveikė apie dvi valandas, elektros tiekimas atnaujintas maždaug 14 val. Laimė, dėl užgesusių šviesoforų eismo įvykių neužfiksuota.

„Apie elektros išjungimą klientai buvo informuoti trumposiomis žinutėmis, taip pat buvo skelbimas spaudoje ", – aiškino bendrovės „Lesto“ atstovas ryšiams su visuomene Ernestas Naprys.

Jis nežinojo, ar miesto savivaldybė buvo informuota apie vykdomus transformatorinės pastotės rekonstrukcijos darbus, dėl kurių ir buvo išjungtas elektros tiekimas.

Tuo metu kitoje Savanorių prospekto vietoje, prie buvusios „Juzės“, esančioje pėsčiųjų perėjoje eismą pradėjo reguliuoti du taupesni, LED šviesos šaltiniais aprūpinti šviesoforai.

Artimiausiu metu naujus šviesoforus planuojama įrengti ir Vytauto prospekte, ties sankryža su Bažnyčios gatve, esančioje pėsčiųjų perėjoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

true

true portretas
Eina sau, kas per bardakas buvo... eismo ivykiu neuzfiksuota, kaip ir paciu policininku. Aplamai vairuotojai pakantesni kitiems pasidare, todel ir neuzfiksuota ivykiu. O pareigunai lopai

as

as portretas
Buna sitoj sankryzoj todel nieko naujo,ypac smagu budavo kaip rytais neveikdavo ir per kazmsius veluodavo zmines i paskaitas ,darbus.. bet kam tai rupi kai nera rinkimu :)))

UPS

UPS portretas
Ar tokiose vietose ar tu buti keliu policija?- matyt ne, zaliakalnio turbut nera keliu policija .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių