Jubiliejų švenčiantis duetas žada apgaubti stebuklingais garsais

  • Teksto dydis:

Pasaulio muzikos instrumentai, poezija, elektronika ir nuostabūs šviesų paveikslai pradžiugins Domanto Razausko ir Sauliaus Petreikio kūrybos gerbėjus. Jau balandžio 23 d. Kauno valstybinėje filharmonijoje laukia specialiai dešimtmečiui scenoje parengtas koncertas.

Lygiai prieš 10 metų susipažino ir kartu groti pradėjo unikalus multiinstrumentininkas, trimitininkas, pasaulio muzikos kūrėjas, improvizatorius S. Petreikis ir poetas, dainų autorius, scenos maištininkas D. Razauskas. Savo tragiškai žuvusio bičiulio atminimui susibūrę muzikantai pajuto, kad gali ir turi groti kartu.

Taip prasidėjo ilgas, vaisingas, įvairus šių kūrėjų kelias. Kas kartą rengdami vis skirtingus pasirodymus, bendru kūrybiniu keliu menininkai eina iki šiol ir dešimtmečio koncerte žada prisiminti gražiausius savo kūrinius. Kovo mėnesį surengti du iš eilės koncertai Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje įrodė, kad ta pati programa gali skambėti visiškai skirtingai ir kiekvienąkart jaudinti klausytoją.

Įspūdingos šviesos, papildančios dainas, tekstai, priverčiantys suklusti, muzika, apgaubianti stebuklingais garsais – visa tai ir dar daug daugiau – balandžio 23 d. 19 val.

Atlikėjai pažada, kad tai bus nepamirštamas įvykis jūsų gyvenime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių