Jubiliejinė „Kauno dienos“ prenumerata: laukia daug malonių staigmenų

Įspūdingam jubiliejui – savo 70-mečiui – besirengianti "Kauno diena" spalio 5–lapkričio 9 d. skelbia jubiliejinę prenumeratos 2016 m. akciją, kurioje – daug malonių staigmenų ir dovanų sulauks tie ištikimi laikraščio skaitytojai, kurie užsisakys laikraštį metams.

Dienraščio jubiliejaus proga visi metinės prenumeratos akcijos dalyviai gaus dovanų 70 puslapių istorinį "Kauno dienos" numerį, kuris bus išleistas kitų metų pavasarį, 70 bilietų į kiną (laimėtojai bus išrinkti burtais), 70 nuolaidų kuponų prekėms ir paslaugoms įvairiose miesto bendrovėse (kuponai bus periodiškai spausdinami dienraštyje), šventinį puodelį ir pakuotę "777" kavos.

"Metinė laikraščio prenumerata ir išvardytos dovanos bei būsimos staigmenos – tik už 66 eurus", – įsitikinusi Rima Jurgaitienė, vadovaujanti bendrovės "Diena Media News" Platinimo tarnybai. Pasak pašnekovės, juridiniams asmenims metinės prenumeratos kaina – 72 eurai, šeštadieninės laikraščio prenumeratos – 29,40 euro.

"Diena Media News" direktorius Laimutis Genys, dėkodamas esamiems prenumeratoriams už ištikimybę bendrovės leidžiamiems laikraščiams "Kauno diena" ir "Klaipėda", tikisi, kad ši, jubiliejinė, "Kauno dienos" prenumerata bus itin sėkminga ne tik dėl dovanų ir staigmenų prenumeratoriams gausos, bet ir dėl redakcijoje dirbančių žmonių profesionalumo, jų siekio ne tik informuoti skaitytojus apie įvairias Kauno ir Lietuvos gyvenimo puses, bet ir suteikti skaitytojams kitų įdomių, naudingų žinių, praturtinančių ir net keičiančių jų gyvenseną, mąstymą, elgesį.

"Ypač dėkojame tiems prenumeratoriams, kurie dienraštį skaito jau kelis dešimtmečius. Tokios skaitytojų ištikimybės negalima paaiškinti vien inercija – tai kartu yra aukštas mūsų visos redakcijos darbo, pastangų įvertinimas. Mes neliksime skolingi – jau labai greitai skaitytojus pasieks naujas priedas – "Šeimos diena", – pažadėjo L.Genys.

Priminsime, kad "Kauno diena" – vienintelis šalyje dienraštis, išeinantis ir pirmadieniais, kad kiekvienas prenumeratorius per metus nemokamai gauna daugybę įvairios tematikos priedų – žurnalų. Be to, 2015 m. prenumeratorių namuose laukia staigmenos, kurias jau parengė redakcijos darbuotojai.

Dienraštį galima užsiprenumeruoti "Kauno dienos" redakcijoje (I.Kanto g. 18, I a., tel. 302 228, 302 244), per spaudos platintojus (tel. 302 228, 302 244), "Kauno spaudos" kioskuose ir internetu.

Išliko prenumeratorių pamėgta tiesioginio debeto mokėjimo (kai iš laikraščio skaitytojo sąskaitos už metinę ar trumpesnę laikraščio prenumeratą pinigai atskaitomi kas mėnesį) paslauga, tačiau nuo 2016-ųjų ją pakeis alternatyvus ir dar patogesnis mokėtojams sprendimas – e. sąskaitų automatinio apmokėjimo paslauga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių