Jonas: man gražiausia – mano žmona

Jauni, brandaus ir jau solidaus amžiaus žmonės. Skubantys gatve, bet sustojantys akimirką atsakyti į vieną mūsų pateiktą klausimą. Šį kartą – apie grožį.

Irena, senjorė (74 m.)

Vidus. Žmogaus gėris. Malda. Dievo meilė. Einu ir dabar pasimelsti į bažnyčią. Grožis – tai ne daug makiažo. Nesidažiau ir jauna, ir dabar. Grožis – kaip mes elgiamės, mūsų vidus. Kad ir jauna mergina, kuri, mane pamačiusi, davė eurą sakydama: jums labai reikia, močiute. Aš jai atsakiau, kad gaunu pensiją, o pinigų reikia daugiau jai, jaunai, tačiau ji primygtinai davė pinigų. Graži savo vidumi ir graži savo išvaizda.

Edvardas (nesifotografavo, juokavo, kad dirba spec. agentūroje)

Suprasta būtinybė, kuri egzistuoja nepriklausomai nuo mūsų proto ar pažiūrų. Grožis yra laisvė ir vidinė harmonija.

Dita Jonikaitė, kosmetologė (30 m.)

Grožis – visur. Gamtoje, žmonėse, moteriškume. Grožis yra jūra, kopos saulė, naktis, žvaigždės. Žmoguje – gėris, širdis, siela. Moteriškume – paslaptis.

Mauša Bairakas, Kauno žydų religinės bendruomenės vadovas (63 m.)

Judaizmas. Jame labai daug grožio. Ir prieš 20 metų dar negalvojau, kad tai pati gražiausia, išmintingiausia ir dvasingiausia religija. Grožis ir gamta, dangus – Lietuvoje ji nuostabi. Į savo "Facebook" paskyrą dažnai įkeliu gamtos, dangaus nuotraukas. Ir, žinoma, grožis – Laisvės alėja.

Martynas Vitkauskas, barmenas (27 m.)

Gėlės, pavasaris, vasara, šypsenos, gražios merginos, stilius. Grožis neaprėpiamas, neretai nepaaiškinamas ir ne visada matomas akimis.

Indrė Jonikaitė, grafinio dizaino studentė Londone (20 m.)

Gražūs, estetiški ir patrauklūs dalykai, poelgiai. Grožis – faktiškai viskas, kas mus supa. Grožį galime įžvelgti kiekviename dalyke, visame, kas mus supa.

Jonas, senjoras (89 m.)

Medžiai, gamta, praeinančios gražios simpatijos, pravažiuojantis dviratininkas, žmonės, gražūs poelgiai, tai, kas auga sode. Mano gyvenime gražiausia buvo žmona. Turėdama daugiau nei 80 metų buvo nepražilusi. Geltonų plaukų, gero sudėjimo. Ji buvo net nachališkai graži.


Šiame straipsnyje: grožisgrožio samprataapklausa

NAUJAUSI KOMENTARAI

senjora

senjora portretas
och, Joneli, grazuoli tu mano, isdikeli nepakartojamas!

Senjora.

Senjora. portretas
Isorinis grozis ateina ir praeina,o o vidinis grozis,meile,pagarba vienas kitam islieka visa gyvenima.Sunku suprasti dabartini jaunima.Pagyvena ir kaip nudeveta slepete ismeta lauk.Tokie grozio nemato nei aplinkoj ,nei akiu pakelia i virsu nepastebi kas ten ,kas bus uz debesu.Grozis mus supa ,tik reikia ji pastebeti ir myleti.

Onyttę Kyšininkkytę

Onyttę Kyšininkkytę portretas
tu gydyk nervus, nes nusibodai juodai savo komentarais, matosi, kad sergi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių