J.Kvedaro dukters namus išdaužė už pažadėtus postus?

Trečiadienį užpulta nuo pareigų nušalinto Lietuvos futbolos federacijos prezidento Juliaus Kvedaro duktė Rita Kvedarė, pranešė „Lietuvos rytas“.

Į jos namus Kaune įsiveržė keliolika kaukėtų tipų. Jie daužė langus, niokojo baldus ir reikalavo, kad tėvas už neįvykdytus įsipareigojimus grąžintų paimtus pinigus.

Įtariama, kad J.Kvedaras už solidų atlygį buvo pažadėjęs nusikalstamo pasaulio veikėjus paskirti į aukštus postus Futbolo federacijoje.

Grąžinti pinigus iš J.Kvedaro pradėta reikalauti iškart, kai teismas jį pusei metų nušalino nuo pareigų.

Ketvirtadienį „Lietuvos ryto“ paklaustas apie jo dukters namuose įvykusį incidentą J.Kvedaras iš pradžių teigė nieko negirdėjęs, o vėliau patvirtino, kad išpuolis buvo – esą duktė nenorėjo jo jaudinti ir nieko nepasakojo.

Neatmetama, kad užpuolimą galėjo inscenizuoti ir pats J.Kvedaras. Esą taip vėliau būtų galima save pateikti kaip nusikaltėlių auką.

Rugpjūčio 30 dieną Kauno apylinkės teismo sprendimu pusei metų nuo pareigų buvo nušalintas Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Julius Kvedaras. Prokuratūra įtaria, kad šis veikėjas galėjo neteisėtai praturtėti pasisavindamas UEFA Lietuvai skirtas lėšas.


Šiame straipsnyje: Julius KvedarasLFF

NAUJAUSI KOMENTARAI

mo

mo portretas
Na ie nasamones raso, kad inscenizuoti pats galejo. Inscenizavimas jam nenaudingas, nes parodytu, kad turi rysi su nusikalstamu pasauliu.

emigrant

emigrant portretas
TAI IR YRA TRUKSTAMAS PROKURATURAI IRODYMAS,KAD JIS TIESIOG BUVO BANDITU STAYTINIS !

CIRKAS

CIRKAS portretas
2- DALIS PO KEDZIU- LAUKIT TESENIO
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių