J. Pundzius turės trauktis iš Kauno klinikų vadovo posto

18 metų Kauno klinikoms vadovavęs Juozas Pundzius greičiausiai turės užleisti savo kėdę. Klinikų generalinį direktorių išrinkti turėjusi komisija pirmadienį vienbalsiai nusprendė, kad įstaigos vadovo posto labiau vertas profesorius Renaldas Jurkevičius.

„Kol kas galiu pakomentuoti tik tiek, kad konkurse dalyvavo du kandidatai, o visi šeši komisijos nariai pasisakė už R. Jurkevičiaus kandidatūrą“, – portalui kaunodiena.lt sakė komisijos narys, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) rektorius Remigijus Žaliūnas.

Nekalbus buvo ir LSMU prorektorius studijoms R.Jurkevičius.

„Manau, kad konkursas buvo skaidrus, o daugiau nenorėčiau komentuoti. Kol nepasirašyta sutartis, apie konkursą ir būsimą darbą kalbėti būtų neetiška“, – sakė R.Jurkevičius.

Nuo 1995 metų Kauno klinikoms vadovaujantis Juozas Pundzius komisijos sprendimą gali apskųsti per tris darbo dienas. Ar šia teise jis pasinaudos, nežinoma. Su juo susisiekti telefonu nepavyko.

Pagal naują tvarką gydymo įstaigų vadovai gali būti renkami tik 5 metų kadencijai. Naujas Kauno klinikų vadovas turi būtu patvirtintas iki liepos 1 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Gal pagaliau klinikose baigsis bardakas?

zita

zita portretas
Nu, ir ką gi šiandien rašo Kedžio organas? Gal jau žinoma, kur Venckienė pabėgo?

inga

inga portretas
PAGALIAU !
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių