J. Lukšos gimnazija išlydėjo didžiausią abiturientų laidą

  • Teksto dydis:

Šią savaitę visose Lietuvos gimnazijose ir mokyklose aidi paskutinis skambutis. Abiturientams ši šventė sukelia tikrą jausmų audrą. Vieni džiaugiasi dėl to, kad nebeteks sėdėti pamokose, kiti laukia naujų iššūkių, treti liūdi dėl to, kad teks palikti draugus, mokytojus. Daugelį jų kankina nežinia ir susirūpinamas dėl artėjančių brandos egzaminų.

Su Garliavos Juozo Lukšos gimnazija atsisveikino net 160 abiturientų. Dešimt šios laidos mokinių gimnaziją baigė tik aukščiausiais pažymiais. Didelė dalis šių gimnazistų buvo aktyvūs tarptautinių projektų, respublikinių konkursų ir rajoninių olimpiadų prizininkai. Kauno rajono savivaldybės mero padėkomis ir simbolinėmis dovanomis buvo apdovanoti penki abiturientai: Agnė Čibirkaitė, Vilius Morkūnas, Kamilė Vieželytė, Matas Bugorevičius, Juozas Vaidelis.

„Paskutinis skambutis žymi vieno etapo pabaigą ir kito pradžią. Nepaisant visų sentimentų mielai gimnazijai, aš jums linkiu nesigręžti į praeitį, o galvoti apie ateitį, kurios pagrindus klosite laikydami brandos egzaminus“, – kalbėjo rajono meras Valerijus Makūnas.

Drąsaus skrydžio paskui savo svajones linkėjo mokyklos direktorius Vidmantas Vitkauskas. Šventės dalyvius palaimino Garliavos Švč. Trejybės bažnyčios klebonas Gintaras Urbštas.

Abiturientai savivaldybės 60-mečio proga V. Makūnui įteikė fotografiją, laimėjusią šiam jubiliejui skirtą konkursą. Nuotraukos autorius – gimnazijos laidos abiturientas Almantas Vitkauskas.

Po šventės mokyklos prieigose abiturientai ir jų auklėtojos pasodino medelį. Tai šios mokyklos tradicija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baigusių gimnaziją 3 moksleivių mama

baigusių gimnaziją  3 moksleivių mama portretas
Patys geriausi prisiminimai, su didžiausia pagarba ir dėkingumu tariu ačiū mokytojams ir direktoriui.

luksiete

luksiete portretas
Šauni gimnazija, šaunūs mokytojai bei mokiniai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių