Įtariamas D.Kedžio bendrininkas – beveik aklas buvęs kultūristas

Paaiškėjo, kad vienas iš suimtų įtariamų Drąsiaus Kedžio bendrininkų – Raimundas Ivanauskas – praeityje buvo gana garsus kultūristas, o iki šiol dainavo Kauno miesto valstybiniame chore, skelbia delfi.lt.

Lietuvos kūno kultūros akademijos prorektorius bei Lietuvos kultūrizmo ir kūno rengybos federacijos prezidentas docentas Ramutis Kairaitis sako, kad R.Ivanausko suėmimas jam buvo didelė staigmena – visų pirma todėl, kad R. Ivanauskas pastaruoju metu dėl paveldimos ligos sunkiai matė. Prieš kelerius metus jam buvo atlikta akių operacija, tačiau jo sveikata nepagerėjo ir regėjimas visiškai nusilpo.

„Jis iki šiol dainavo Kauno valstybiniame chore, buvo bosas. Be jo Kauno miesto valstybinis choras neapsieina“, – sakė R.Kairaitis.

Jo teigimu, R. Ivanauskas negailėjo patarimų sportuojantiems. Vienas iš tų, kuriems patarinėjo buvęs sportininkas, buvo D. Kedys. R. Kairaitis teigė girdėjęs, kad D. Kedys sportavo savo namuose Garliavoje, o į sporto klubus užsukdavo retai.

Tačiau R. Kairaitis kategoriškai neigia, kad R. Ivanauskas galėjo turėti sąsajų su abejotinos reputacijos asmenimis.

R. Ivanauskas ir Eglė Barauskaitė, kuri taip pat suimta, įtariami dalyvaujant rengiant nusikaltimus, planuojant žudynių vietas, atsitraukimą.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

fu

fu   portretas
RASO NESAMONES STIPRYBES NERINGAI STANKEI LINKEJIMAI PAS BRUZAITE

fui

fui portretas
raso teisybe,(kai kam nepatinka ji).Stiprybes Laimutei Stankunaite,dukrele greit bus su Tavim.O zudiko artimiesiems geda ir visuomenes pasmerkimas...

Sbaiperis

Sbaiperis  portretas
Kodel nesamones raso? Samones. I kalejima igrustas beveik aklas zmogus, kuris itariamas renges "schemas" D.Kedziui, apziurinejes akylu zvilgsniu busimas sleptuves ir pan.
VISI KOMENTARAI 83

Galerijos

Daugiau straipsnių