Istorinėje Prezidentūroje pagerbti policijos rėmėjai

  • Teksto dydis:

„Jūsų darbas – ne visuomet matomas, tačiau itin reikalingas. Su jūsų pagalba kartu ne tik užkardome, bet ir atskleidžiame įvairias nusikalstamas veikas. Šis bendradarbiavimas ir jūsų nuoširdi pagalba ginant, saugant ir padedant yra itin reikšmingas“, - policijos rėmėjų apdovanojimų metu kalbėjo Kauno apskr. VPK viršininko pavaduotojas Darius Pliavga.

Praėjusį ketvirtadienį, gruodžio 13 d., Istorinėje Kauno Prezidentūroje vyko iškilmingi apdovanojimai, skirti pagerbti Kauno apskrities policijos rėmėjus. Kelioms dešimtims pačių veikliausių ir aktyviausių Kauno policijos rėmėjų įteiktos ne tik Kauno apskr. VPK viršininko padėkos, bet ir įvairios atminimo dovanos už nuoširdų ir atsakingą darbą, padedant policijos pareigūnams bei didinant visuomenės saugumą. Šventės metu policijos rėmėjams dėkojo ne tik Kauno apskr. VPK pareigūnai, bet ir Kėdainių, Kaišiadorių, Kauno rajono atstovai, įteikdami padėkas.

Po muzikinių kūrinių, pripildžiusių Istorinę Kauno Prezidentūrą, bei visų išsakytų padėkų policijos rėmėjams, jie taip pat tarė nuoširdų „ačiū“. „Džiaugiamės ne tik turėdami galimybę padėti, tačiau itin smagu, jog policijos pareigūnai vertina mūsų pagalbą, tuomet padėti norisi dar labiau. Jaučiamės bendruomenės dalimi, jaučiame, jog ši pagalba reikalinga“, - po apdovanojimų kalbėjo ne vienerius metus policijos rėmėja esanti moteris.

Kauno apskrities pareigūnai dėkoja visiems policijos rėmėjams ir tikina, jog visi gyventojai, sulaukę 18 metų, norintys prisidėti prie policijos pareigūnų veiklos, gali kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Prevencijos arba Bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus pareigūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuostaba

nuostaba portretas
Man patiko...dirbk, mokėk mokesčius, iš mokesčių išlaikyk policiją...ir dar už juos atidirbk? Ant kiekvieno kampo po policininką, tačiau tvarkos nėra, prie komisariatų pilna tarnybinių automobilių, kurie taip ir stovi. Eini ryte - jie stovi, vakare - jie taip pat stovi. Kodėl nebudi?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių